Home Lifestyle Van een rappende oma tot een wereldrecordpoging flan eten: dit mag je...

Van een rappende oma tot een wereldrecordpoging flan eten: dit mag je verwachten in het jubileumseizoen van ‘Belgium’s Got Talent’

Er waagt zelfs een opvallende kandidaat van het vorige seizoen opnieuw zijn kans!

Yesss, binnenkort verschijnt het vijfde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ op ons televisiescherm. Juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Dan Karaty en Stan Van Samang gaan veertien weken lang op zoek naar een geschikte opvolger van Baba Yega. En het ziet ernaar uit dat er dit jaar heel wat talent passeert.

Op vrijdag 23 februari 2018 gaat het vijfde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent‘ van start. Na een zoektocht van maar liefst veertien weken komen we te weten wie de opvolger van Baba Yega zal zijn. Voor deze jubileumeditie zijn An Lemmens, Niels Destadsbader, Dan Karaty en Stan Van Samang opnieuw van de partij, maar de show bevat deze keer ook een belangrijke nieuwigheid.

Originele talenten én extra Golden Buzzers

Dit jaar bepaalt niet alleen de jury wie er naar de volgende ronde zal gaan, want hosts Laura Tesoro en Koen Wauters beschikken nu ook over een eigen Golden Buzzer. Zij mogen deze knop – net zoals elk jurylid – één keer indrukken tijdens de audities en hebben op deze manier dus ook iets te zeggen in de talentenshow.

FEEST! Binnenkort start het vijfde seizoen van Belgium's Got Talent! ? #bgt

A post shared by VTM (@vtm.be) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als we het persbericht van VTM mogen geloven, bruist België nog steeds van het talent. Onder meer een rappende oma, een zingende zeemeermin, een hypnotiseur, een gigantische fan van het toetje flan en een oude bekende uit het vorige seizoen proberen allemaal door te stoten naar de volgende ronde. Maar alleen zij die van de jury minstens drie ja’s krijgen, maken kans op de overwinning en de bijbehorende cheque van 50.000 euro. Hallo kroket!

Ik verwacht heel veel van het vijfde seizoen. We kunnen vergelijken, dus het wordt moeilijker. – Stan Van Samang.

Alleen de 42 beste acts gaan door naar de 7 grote studioshows. En vanaf dan speelt de kijker thuis ook mee. Samen met de juryleden mogen zij namelijk beslissen wie in de finale staat. Na elke show kunnen ze stemmen op hun favoriet, en die resultaten worden in de volgende show bekendgemaakt. Op vrijdag 25 mei wordt de uiteindelijke winnaar bekend. Iets om naar uit te kijken, als je het ons vraagt!

Lees ook: