Home Lifestyle Deze data zet je best in je agenda als je een ticket...

Deze data zet je best in je agenda als je een ticket voor Tomorrowland wil scoren

Het festival maakte zonet de data én het thema voor volgend jaar bekend.

Tomorrowland
© Photo News

De zomer is voorbij, tijd om te dromen van de volgende zomer. Met data én een thema, krijgen die dromen voor Tomorrowland-gangers al flink vorm.

Twee weekends

Na alweer een succesvolle editie van twee weekends afgelopen zomer, gaf Tomorrowland aan in de toekomst altijd twee weekends lang te willen vieren. In 2018 zal dit alleszins alweer het geval zijn, want de organisatie kondigde zonet aan dat Tomorrowland volgend jaar georganiseerd wordt van 20 tot 23 juli en van 27 tot 29 juli.

Het thema krijgt de titel ‘The Story of Planaxis’, wat dat ook mag betekenen. ‘Maak deel uit van dit fascinerende nieuwe avontuur en ontdek een prachtige nieuwe wereld ‘The Story of Planaxis”, is de enige uitleg die we voorlopig krijgen. Dat het magisch mooi wordt, dat staat buiten kijf.

In je agenda

Wil je de magie zien, moet je natuurlijk eerst aan een ticketje raken. En dat is niet altijd makkelijk als het om Tomorrowland gaat. Vergeet je dus zeker niet op voorhand te registreren, zodat je als eerste kans hebt om een ticket te bemachtigen. Dat kan vanaf dinsdag 9 januari tot vrijdag 26 januari om 20u op tomorrowland.com. Op zaterdag 26 januari om 17u gaan dan de eerste tickets de deur uit. Een nieuwe kans krijg je een week later op zaterdag 3 februari, ook om 17u. Met rood in je agenda aanduiden die data!

Lees ook: