Home LOL Tomorrowland-fenomeen ‘House Opa’ wil volgend jaar z’n eigen stage

Tomorrowland-fenomeen ‘House Opa’ wil volgend jaar z’n eigen stage

De 85-jarige Nederlander wordt op Tomorrowland constant omringd door een juichende menigte wanneer hij z'n dansmoves bovenhaalt.

Wij spotten ‘m vorig jaar al (op minuut 1:19), maar na zijn tweede passage op Tomorrowland afgelopen weekend is de 85-jarige Johan De Vries, aka ‘House Opa’, een echt fenomeen geworden. Die populariteit wil hij nu inzetten om volgend jaar op zijn eigen podium op het dancefestival te staan.

Populaire opa

Je kon ‘m zowel in 2016 als afgelopen weekend bijna niet missen: de dansende opa wordt op Tomorrowland zowat constant omringd door een juichende massa wanneer hij z’n dansmoves bovenhaalt. Mocht je nog niet de eer hebben gehad House Opa live aan het werk te zien, is hier een compilatie van zijn eerste passage vorig jaar.

House Opa Stage

In Nederland is de 85-jarige Johan al een hele tijd een dansfenomeen. Hij doet namelijk niet alleen Tomorrowland, maar ook heel wat andere dancefestivals en zelfs discotheken aan. Maar dankzij zijn bezoekjes aan het festival in Boom, gaat de fitte tachtiger nu ook bij ons over de tongen.

Naast een cameo in onze video – de eer! – en heel wat interviews, waaronder met Eva De Roo op Studio Brussel, scoorde Johan dus ook heel wat fans, en die vraagt hij nu om hun steun. Met een Facebookpost roept House Opa – of iets realistischer: de persoon die zijn Facebookpagina onderhoudt – op om de kranige man op Tomorrowland 2018 een eigen stage te geven waarop hij z’n ding kan doen. Met de dikke 500 likes die hij voorlopig verzamelde zal Johan niet meteen de aandacht trekken van de organisatie van Tomorrowland, maar we zijn ervan overtuigd dat dit getal nog flink de hoogte in zal gaan.

Toegegeven, wij zouden sowieso gaan kijken naar de House Opa Stage. Al weten we eerlijk gezegd niet of de arme man twee volledige weekends lang – Tomorrowland zal vanaf nu waarschijnlijk altijd twee weekends duren – alles geven wel aankan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.