Home Lifestyle Deze 7 kwellende vragen over de seizoensfinale van ‘Familie’ spoken door ons...

Deze 7 kwellende vragen over de seizoensfinale van ‘Familie’ spoken door ons hoofd

Zo veel vraagtekens!

Spanning op-en-top, want volgende week vrijdag is het tijd voor de seizoensfinale van ‘Familie’. Vorig jaar draaide alles rond de gemene June Van Damme, maar dit jaar staan er meerder acteurs in de spotlight. Wie gaat er met wie trouwen? Wat gebeurt er met Stefanie? En hoe verlaat Linda de serie? Zo veel vraagtekens!

1. Wie zal er uiteindelijk het jawoord geven?

De relatie van Mathias en Veronique kende al enkele ups en downs. De ene keer gaat Veronique voor Mathias, en de andere keer verliest ze haar hart aan Lars. Maar met wie zal ze naar het altaar stappen?

OH-OOOOW Veronique bespringt Lars bijna! 😮  #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

En het is nog maar de vraag of Zjef en Rudi in het huwelijksbootje zullen stappen. Zjef en zijn vader zijn als water en vuur, maar toch probeert Rudi hen te verzoenen. Trouble in paradise! Wie weet gaan beide koppels met lege handen – beter gezegd: vingers – naar huis.

HIJ HEEFT JA GEZEGD!!! ❤ 😄 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

2. Waar oh waar zit Stefanie?

We hebben echt medelijden met Stefanie. Sinds enkele dagen zit ze gevangen in een kelder. Maar wie houdt haar vast? Alles wijst in de richting van verleider Jason, maar misschien zijn dat de truken van de foor en duikt er een andere verdachte op. Simon bijvoorbeeld?

OH NEE STEFANIE!! 😱😱😱 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

3. Hoe verlaat Linda de reeks?

Eerder raakte al bekend dat mama Linda ‘Familie’ zou verlaten. Maakt ze de scheidingspapieren met Jan dan toch in orde en verhuist ze daarna naar de andere kant van de wereld? Of sterft ze van verdriet? Wie zal het zeggen…

Kiest Jan nu definitief voor Viv?! #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

4. Blijft de verhouding tussen Jan en Viv duren?

Jan heeft in ‘Familie’ al heel wat vrouwen versleten. Deze keer is het de beurt aan Viv. Dankzij zijn nieuwe vlinders verlaat hij zijn vrouw Linda, maar is dat wel een verstandige keuze?

De strijd om Jan is losgebarsten! #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

5. Kan dokter Leen van de pillen blijven?

Niet alleen Linda gaat door een helse periode, ook haar stiefdochter Leen heeft het moeilijk. Ze pleegde vluchtmisdrijf, ze zoekt nog steeds troost in de pillen, en dan is er nog Faroud die met haar een kind wil. Yep, ook dokter Leen zal voor een spannende seizoensfinale zorgen.

Oh! Zou het dan toch terug goedkomen tussen Leen & Faroud? 😍 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

6. Krijgt Mieke haar geheugen terug?

Mieke belandde vorig jaar in coma. Op een miraculeuze wijze overleefde ze haar aanrijding, maar ze moet wel leven met haar geheugenverlies. Of niet? Want blijkbaar is er een dokter die haar kan genezen. Kan ze al die flashbacks wel aan?

Vind je dat Mieke op zoek moet naar haar oude zelf? Of is het goed zoals het nu is? 🤔 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

7. En hoe gaat het nog met Cédric?

Na een razend spannende zoektocht kwamen we eindelijk te weten dat Cédric de moordenaar van June is. Als straf moest hij naar een instelling, maar daar is de jongen absoluut niet gelukkig. Zeker niet wanneer hij zijn beste vriend ziet sterven. Wanneer zal er terug een glimlach op zijn gezicht verschijnen? Hopelijk heel snel, want wij hebben zo te doen met hem!

Eén ding is zeker: volgende week vrijdag zitten wij sowieso op het puntje van onze stoel. Nog even geduld…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.