Home Lifestyle Hotspots COMING SOON: T’île Malines krijgt het gezelschap van een culinaire hotspot

COMING SOON: T’île Malines krijgt het gezelschap van een culinaire hotspot

De zomerbar zelf blijft dit jaar helaas dicht wegens verbouwingen.

Summer is coming (of dat hopen we tenminste), en daar horen uiteraard zalige zomeravonden op een gezellig terras bij. Mechelaars kunnen vanaf juni alvast terecht in een nieuwe culinaire hotspot, die de deuren vlak naast zomerbar T’île Malines opent.

Midden juni opent er een nieuwe culinaire hotspot aan het Rode Kruisplein in Mechelen. Tijdens de zomermaanden willen de organisatoren volop profiteren van het grote terras door er onder andere foodhappenings te organiseren. In de winter komt er een samenwerking met een externe partner, maar wie dat precies is, blijft nog even geheim. ‘Zijn naam mag ik nog niet noemen, maar het gaat om een restaurant met een goede keuken’, aldus zaakvoerder Miguel Andres Ska in een interview met Het Laatste Nieuws.

De nieuwe hotspot maakt zijn intrede in het vroege sluiswachtershuis vlak bij T’île Malines. Die laatste blijft deze zomer helaas dicht. De organisatoren nemen namelijk een sabbatjaar om de nodige werkzaamheden te laten uitvoeren. ‘Het zou tof zijn als ze snel kunnen opengaan. We kunnen elkaar alleen maar versterken’, aldus Miguel.

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.