Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: Mechelen is met Zuiderbad een zomerbar rijker

HOTSPOT: Mechelen is met Zuiderbad een zomerbar rijker

Zuiderbad Mechelen
© Getty

Citytrip in eigen land? Dan moet je deze zomer in Mechelen zijn. Niet alleen opende er zopas foodmarket De Vleeshalle de deuren, deze zomer komt er een nieuwe, hippe zomerbar bij.

Cocktails op het strand? De mooiste zonsop- én ondergang? Of een brunch met je tenen in het zand? Wie deze zomer het ultieme zomergevoel wil beleven, moet in Mechelen zijn. De jonge ondernemers Sara en Thomas stampten een paar jaar geleden burgerrestaurant Il Cardinale uit de grond, openden iets meer dan een jaar geleden co-workspace, eetbar een evenementenlocatie Wagenoord en komen dus deze zomer met de nieuwe, hippe zomerbar Zuiderbad aanzetten. En eerlijk? Met die twee aan het roer weet je gewoon dat het een succes gaat worden!

Vamos a la playa

Bespaar jezelf die uren in de file richting kust want op het recreatiedomein van Hofstade creëren Sara en Thomas met hun Zuiderbad vanaf juni het ultieme vakantiegevoel. Zo krijgt de strandzone van het domein met ‘Aan het strand‘ een eigen bar met groot terras, wordt de grote speeltuin aan ‘Zomerlust’ uitgerust met een kleurrijke self-service bar voor kinderen. Deze twee zullen het hele jaar open zijn. In de zomer komt er ook een heerlijke pop-upbar onder de bomen van de niet-betalende zone . Kortom: genoeg leuks om je #outofoffice deze zomer net wat vaker in te stellen. Vamos a la playa!

View this post on Instagram

???

A post shared by ZUIDERBAD (@zuiderbad) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zuiderbad: praktisch

Sport Vlaanderen Hofstade, Tervuursesteenweg, Zemst
www.zuiderbad.be

Lees ook: