Home Lifestyle Om deze redenen denken fans dat Cristina Yang haar comeback zal maken...

Om deze redenen denken fans dat Cristina Yang haar comeback zal maken in ‘Grey’s Anatomy’

Ook wij hopen dat we haar nog eens kunnen zien!

cristina yang grey's anatomy
© Getty

Spoiler alert! In het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ keerde Derek Shepherd plots terug. Hij zou bovendien ook niet het enige oude personage zijn dat dit seizoen een comeback maakt. Fans gingen massaal op onderzoek uit en nu zijn ze er steevast van overtuigd dat het om Cristina Yang (Sandra Oh) gaat.

Het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ is er eentje dat we niet snel meer zullen vergeten. Uit het niets dook namelijk Derek Shepherd, de overleden echtgenoot van Meredith, op in een soort van droom. Derek zou bovendien niet het enige oude personage zijn dat een comeback maakt. Showrunner Krista Vernoff vertelde namelijk in een interview met Deadline dat ze nog een aantal verrassingen in petto hebben voor fans van de serie. ‘Je zal moeten kijken om te zien wie er allemaal terugkeert’, klonk het in het interview. Net zoals bij de comeback van McDreamy is de kans wel groot dat het ook bij de andere personages om een soort van droom gaat.

Om wie het juist gaat, is dus nog niet bekend. Al zijn fans zijn de afgelopen weken wel naarstig op zoek gegaan naar aanwijzingen. En zij zijn er nu van overtuigd dat Cristina Yang (gespeeld door Sandra Oh) binnenkort weer te zien zal zijn in ‘Grey’s Anatomy’, en dat om onderstaande redenen.

Mogelijke aanwijzigingen

Een fan liet op Twitter weten dat de pagina van ‘Grey’s Anatomy’ op IMDB recent wed aangepast. Achter de naam van Sandra Oh kon je tot voor kort zien dat ze in het tiende seizoen uit de serie gestapt is. Alleen werd het jaartal ondertussen aangepast naar 2020.

Een andere kijker ontdekte dan weer een mogelijke hint op de Instagrampagina van Shondaland. Daar werd er blijkbaar heel druk gespeculeerd over de terugkeer van Cristina en dat is ook de beheerders van het account niet ontgaan. Zo reageerden zij met ‘dus je zegt dat we cardio moeten oproepen?’, een verwijzing naar de medische specialiteit van Cristina Yang.

Het kan allemaal natuurlijk louter toeval zijn, maar aangezien Cristina zo’n belangrijk onderdeel was in het leven van Meredith, is het niet onwaarschijnlijk dat ook zij na Derek nog een keertje zal opduiken. Bovendien zitten fans van ‘Grey’s Anatomy’ al jaren te wachten op de comeback van de befaamde Cristina Yang. Fingers crossed, dus!

Lees ook: