Home Lifestyle Food #KERSTHACK: Chez Claire levert je kerstdessert gewoon aan huis

#KERSTHACK: Chez Claire levert je kerstdessert gewoon aan huis

Bespaar jezelf de stress om zelf nog een indrukwekkend dessert uit je mouw te toveren.

Chez Claire
© Chez Claire

Weg met de kerststress! Wij bij Flair houden ervan om ons leven zo makkelijk mogelijk te maken en delen maar al te graag onze allerbeste kersthacks met jullie. Zoals je dessert gewoon aan huis laten leveren door Chez Claire bijvoorbeeld.

Moet je al een volledige kerstdis bereiden en heb je weinig zin en energie op overschot om ook nog een indrukwekkend dessert uit je mouwen te toveren? De mensen van Chez Claire leveren de allermooiste éclairs (en champagne) gewoon aan huis. Kies voor een roze luxeverpakking met 8 bestseller mini éclairs, maak een gepersonaliseerde selectie van je favorieten in de webshop of kies voor een all-in-one dessertpakket (vanaf 4 personen) met 8 mini éclairs, 4 potjes ‘Crème de Claire’, Orangettes en een fijne selectie biscuiterie. Bestellen doe je wel minstens drie dagen vooraf om zeker te zijn dat jullie met de feesten zorgeloos kunnen smullen. Bon appétit!

Deliveroo x Julie’s House

Chez Claire is trouwens niet de enige die je kerstdessert aan huis levert, ook Deliveroo en het Gentse Julie’s House sloegen de handen in elkaar om jou een zo zorgeloos mogelijke kerst te bezorgen. Zoals deze frisse pavlova of feestelijke Swiss roll bijvoorbeeld.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.