Home Lifestyle CHECKLIST: 19 toffe manieren om weer dichter naar elkaar toe te groeien

CHECKLIST: 19 toffe manieren om weer dichter naar elkaar toe te groeien

4. Breng een bezoekje aan een seksshop!

© Hannah Busing via Unsplash

In de dagelijkse sleur en chaos van het leven kan je je lief weleens uit het oog verliezen. Daar is op zich niets mis mee, want we kunnen er niet altijd 24/7 voor elkaar zijn, maar het is ook niet de bedoeling om uit elkaar te groeien en je relatie op de klippen te laten lopen door je werk of vrienden. Daarom kan je deze negentien toffe dingen op je bucklist zetten om ze daarna met je boo één voor één af te vinken.

Seksexpert Candice Smith vertelde eerder deze week in het magazine Bustle dat je je relatie kan onderhouden door af en toe iets leuks te doen samen. ‘Je relatie zou je moeten onderhouden zoals je je tuin onderhoudt: af en toe een groot gebaar kan opwindend zijn en wonderen doen, net zoals meststof je planten kan helpen bloeien. Houd je romantische band sterk met kleine gebaren die je partner laten zien hoeveel je nog om hem geeft. Zo zal je relatie blijven groeien en bloeien.’ Wij zochten naar enkele kleine gelukjes die je relatie de nodige opkikker geven.

 1. Maak (sentimentele en melige) foto’s en deel er een paar op Instagram, of maak een kleine throwback met toffe kiekjes om aan de buitenwereld te tonen hoe graag jullie elkaar nog zien.
 2. Slaap eens apart! Dat klinkt misschien gek, maar doet er jullie aan herinneren hoe hard jullie elkaar missen.
 3. Draag elkaars kleren! Jij graait naar een zweterige sweater uit zijn kast om in te slapen en hij draagt een armbandje of ketting van jou rond zijn pols of hals.
 4. Breng een bezoekje aan een seksshop en vertel elkaar openlijk waar jullie weleens mee zouden willen experimenteren!
 5. Probeer samen te koken en schenk tijdens het bakken en braden door een lekker glaasje wijn in.
 6. Ga nog eens op een old school dubbeldate met je beste vrienden.
 7. Probeer die ene oneindige ruzie over het vuil buitenzetten of de was ophangen uit te praten en naar een doeltreffende oplossing te zoeken.
 8. Ga nog eens een weekendje weg en overnacht in een tent of romantische Airbnb, zonder laptop of 4G!
 9. Plan een date night in! In geen maanden naar de cinema of Quick geweest? Maak daar dan meteen (en onverwacht) werk van!
 10. Ga samen uitgebreid ontbijten of verras je partner met een romantisch ontbijt op bed, inclusief dessertje…
 11. Ruil die serie in voor een podcast die jullie alle twee luisteren op je weg van en naar het werk. Zo heb je ‘s avonds meteen een tof onderwerp om over te praten!
 12. Ga samen sporten en neem na een stevige work-out samen een lekkere douche.
 13. Geef hem een massage en verwen elkaar met verschillende gezichtsmaskers en scrubs of ga eens naar de privésauna!
 14. Plan enkele ‘schermvrije’ avonden in en leg alle smartphones en tablets aan de kant om gewoon van elkaar te genieten.
 15. Nodig je familie eens uit en luister naar grappige (en schaamtelijke) verhalen over je lief. Vraag hen ook zeker om een aantal fotoalbums mee te nemen!
 16. Draag een gepersonaliseerde armband of ketting met de (beginletter van de) naam van je lief, hoe cheesy dat ook mag klinken.
 17. Doe samen klusjes en draai de rollen eens om: laat hem de was doen, terwijl jij de fietsbanden oppompt. Zo is het des te leuker om elkaar te helpen als blijkt dat hij toch niet zo’n krak is in het gebruik van de wasverzachter.
 18. Kijk samen naar een spannende serie en kruip ‘s avonds dicht tegen elkaar aan.
 19. Roep een naakte dag in het leven! Loop een keer helemaal naakt in huis, weliswaar met de gordijnen dicht, en kijk een romantische film of geile serie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.