Home Lifestyle 8 tekenen dat je je (te) comfortabel voelt in je relatie

8 tekenen dat je je (te) comfortabel voelt in je relatie

7. Terwijl we vroeger alleen het gezelschap van de wc-eend tolereerden in het kleinste kamertje, vinden we het nu geen enkel probleem als manlief zijn tanden komt poetsen terwijl wij een plasje doen.

© Giphy

Terwijl je op je allereerste date een paniekaanval kreeg toen je een puistje ontdekte op je voorhoofd, zit je dat na een aantal jaar gewoon lekker uit te duwen wanneer je vriend naast je in de zetel zit. Dit zijn 8 tekenen dat je je 200 % comfy voelt in je relatie.

De droom van elke man is een lady in the street and a freak in the bed. Maar na een aantal jaar neemt het ‘freak‘-gehalte toch zo’n beetje de overhand, en wel in deze betekenis: make-up hoeft niet meer, want hij heeft je al vaak genoeg ’s ochtends zonder zien opstaan, en die sexy kleding ruilde je al na een aantal weken in voor een comfortabele en veel te grote trainingsbroek.

1. Naturel

Die eerste weken ging je met make-up op slapen – foei! – omdat je met perfect volle wimpers en een gezond blosje wakker wilde worden naast je nieuwe crush. Of je zorgde ervoor dat je je wekker iets eerder zette dan hij, zodat je je toch nog een beetje kon fatsoeneren voor hij wakker werd. Ondertussen heeft hij je al op je slechtste momenten gezien, onder andere zo ziek als een hond, met vloeistoffen die ongewild uit al je lichaamsopeningen komen. Je hoeft dus hoef je geen hele make-updoos op je gezicht te smeren om hem onder ogen te komen. Natural beauty for the win.

2. Oeps

Iedereen herinnert zich het moment waarop je per ongeluk het eerste scheetje of de eerste boer loste in bijzijn van je lief. Vaak gaat dat gepaard met een felrood hoofd, een salvo aan excuses en de slappe lach. Ondertussen is je hubby het al gewend dat je naast dat nieuwe parfum ook weleens minder aangename geuren verspreidt.

3. Smak

Als eerste date samen iets gaan eten op restaurant is altijd een beetje stress. Je wil een gerecht kiezen dat zo weinig mogelijk vlekken kan maken en dat je zo elegant mogelijk naar binnen kan schuiven zonder al te veel geluid te maken. Na een tijdje verdwijnt die gêne en vertel je bij het avondeten met je mond propvol pasta en een beetje saus in je mondhoeken wat je die dag allemaal meemaakte.

4. Zwerver

Een nauw aansluitend jurkje is mooi, maar ’s avonds wil je toch gewoon op je gemak in de zetel voor de tv zitten. Die jurk maakt dus al snel plaats voor een XL-trainingsbroek en dito sweater, je haren gaan omhoog in een dot en je hakken worden genadeloos vervangen door pantoffels in de vorm van een lachend kakske of een eenhoorn mét glitters (want je wil natuurlijk nog een béétje moeite doen).

5. Smooth

Benen, oksels, bikinilijn. Een vrouw wil alleen op haar hoofd mooi glanzend haar, maar in realiteit hebben we het helaas ook op andere plekken staan. Als de liefde nog jong is, is de motivatie groot om dat allemaal voor elke date te kortwieken. Mettertijd vinden we het dan weer minder erg als er minihaartjes op onze benen staan of als het down-under niet zo smooth aanvoelt.

6. Slechte gewoonten

Hij heeft intussen wel door dat Superwoman niet bestaat, dus als hij je graag ziet, neemt hij er je rare of slechte gewoontes maar lekker bij. Een verslaving aan smakeloze realitytelevisie, nagelbijten, puistjes uitknijpen, eens lekker in die je neus pulken of aan het eelt op je voeten prutsen: het hoort allemaal bij het zalige pakketje dat jij bent. Take it or leave it!

7. Wc-eend

Terwijl we vroeger alleen het gezelschap van de wc-eend tolereerden in het kleinste kamertje, vinden we het nu geen enkel probleem als manlief zijn tanden komt poetsen terwijl wij een plasje doen. De deur hoeft ook helemaal niet dicht te zijn wanneer we op het toilet zitten, en we doen er ook niet meer alles aan om ervoor te zorgen dat hij de straal niet tegen de pot hoort kletteren.

8. Too much information

Woorden wikken en wegen hoeft niet meer. We weiden dus met plezier uit over hoe zwaar onze maandstonden deze maand waren, vertellen zonder schaamte dat we al twee dagen niet meer naar het groot toilet kunnen gaan en delen zonder zorgen de verhalen over hoe de punani van je vriendin eruitzag na haar bevalling.

Lees ook: