Home Lifestyle AHA: hiervan herken je de ceremoniemeester van Joke en Stijn uit ‘Blind...

AHA: hiervan herken je de ceremoniemeester van Joke en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’

Doet de naam Gunter Van Campenhout een belletje rinkelen?

Niet alleen ‘Blind Getrouwd’-deelnemer Lenny kan je van ergens herkennen. Wie héél erg goed oplette én een goed geheugen heeft, herkende ook de ceremoniemeester van Joke en Stijn van ergens…

Wie zijn Vlaamse klassiekers kent, hoorde ongetwijfeld al eens van Mama’s Jasje. Niemand minder dan voormalig lid Gunter Van Campenhout verscheen maandagavond als ceremoniemeester bij het huwelijk van Stijn en Joke in ‘Blind Getrouwd’. Gunter van Campenhout was meer dan vijftien jaar lang de helft van de Vlaamse popgroep.

blind getrouwd
© VTM

Van muzikant naar schepen

Zijn succesvolle muzikale carrière ligt ondertussen al bijna tien jaar achter Van Campenhout. In 2010 verliet hij de groep door een ruzie over geld met zijn muzikale collega Peter De Laet. Die laatste zou geld van hem geleend hebben, maar het nooit correct terugbetaald hebben.

Nu is Gunter Van Campenhout schepen voor cultuur, evenementen, jeugd, communicatie en feestelijkheden in de gemeente Stekene. Al sinds 2000 zit de voormalige muzikant er in de gemeenteraad voor N-VA. Hoor je het in Keulen donderen? Mama’s Jasjes ‘Als de dag van toen’ herken je ongetwijfeld!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: