Home Lifestyle AHA: ook deze kandidaten vormen een match in ‘Blind Getrouwd’

AHA: ook deze kandidaten vormen een match in ‘Blind Getrouwd’

3 down, 2 to go.

blind getrouwd
VTM

Vanochtend heeft VTM een eerste match uit het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ bekendgemaakt. Zo zagen we in de aflevering van vanavond dat Stijn en Joke elkaar vol enthousiasme het jawoord gaven, maar zij zijn niet het enige koppel dat we te zien kregen.

Stijn en Joke doen ons alvast een beetje denken aan Evelien en Nicolas uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De rosse vonk waar Stijn zo op gehoopt had, heeft op het eerste zicht veel weg van de spontane en sympathieke Evelien. Stijn is net zoals Nicolas dan weer een schattige teddybeer met een gouden hart. Evelien en Nicolas zijn nog steeds getrouwd en zijn onlangs mama en papa geworden van hun eerste kindje, dus hopelijk legt dit kersverse duo net zo’n mooi parcours af.

Naast Stijn en Joke heeft nog een ander koppel elkaar het jawoord gegeven in de aflevering van vanavond. Zo werden Jolien en Lenny aan elkaar gekoppeld door de experten. Op vlak van uiterlijk was er duidelijk chemie tussen de twee en ook qua karakter konden de twee het duidelijk goed met elkaar vinden. Wij hebben er alvast een goed gevoel bij, maar vinden het stiekem toch een beetje jammer dat Lenny niet langer single is (als je begrijpt wat we bedoelden).

Een derde match bestaat uit Joris en Annelies. De twee hebben elkaar in de aflevering van vanavond nog niet gezien, maar kijkend Vlaanderen kreeg van VTM alvast een voorproefje. Ook deze twee kandidaten lijken een match made in heaven, want Annelies wist wat haar toekomstige man aan het doen was op zijn vrijgezellenfeest zonder dat het haar verteld was. Na de aflevering van vanavond hebben wij dan ook een flauw vermoeden dat de experten van ‘Blind Getrouwd’ lichtjes telepathisch zijn.

Nog 2 matches te gaan

Drie koppels kennen we al waarvan twee elkaar al het jawoord gegeven hebben. Zo blijven er dus nog vier kandidaten over namelijk Elke, Line, Tim en Victor. Is er iemand die nog een gokje wil wagen?

Lees ook: