Home Lifestyle AHA: dit koppel vormt een eerste match in ‘Blind Getrouwd’

AHA: dit koppel vormt een eerste match in ‘Blind Getrouwd’

Hadden jullie juist gegokt?

blind getrouwd
VTM

Vorige week hebben ze bij VTM de tien kandidaten die dit jaar deelnemen aan ‘Blind Getrouwd’ onthuld. Wie precies een koppel vormt, hebben ze nog niet prijsgegeven, maar voor wie echt niet kan wachten tot vanavond heeft de televisiezender een klein cadeautje. Ze hebben namelijk de eerste match bekendgemaakt

Vanavond begint ‘Blind Getrouwd’ aan zijn vierde seizoen en komen we te weten welke kandidaten een koppel vormen. Op twee deelnemers hoeven we alvast niet meer te gokken, want VTM heeft zonet de eerste match prijsgegeven.

Zo hebben Stijn (30) en Joke (31) elkaar blind het jawoord gegeven (of dat zou toch moeten). Stijn is een accountmanager uit Gent en is reeds vijf jaar single. Joke is dan weer leerkracht kantoor en godsdienst en is al 3,5 single. Ook zij woont in Gent dus wie weet is het duo elkaar voor het programma al een keertje tegen het lijf gelopen. Verder is Joke een gevoelig, openhartig en sociaal persoon. Stijn omschrijft zichzelf alvast als eerlijk, zorgzaam en trouw. Hij is sportief aangelegd, leest graag science fiction en kijkt graag naar series. Joke heeft het dan weer voor muziek, is dol op reizen en heeft onlangs haar diploma als kok behaald.

 Lees ook: