Home Lifestyle Film YES: ‘Breaking Bad’-film heeft eindelijk een titel én een releasedatum

YES: ‘Breaking Bad’-film heeft eindelijk een titel én een releasedatum

Netflix loste zonet een eerste teaser en die ziet er alvast veelbelovend uit...

Breaking Bad
© SONY PICTURES TELEVISION

Hoera, hoezee! De ‘Breaking Bad’-film waar al sinds november vorig jaar over wordt gesproken, heeft eindelijk een titel én een releasedatum. Netflix liet zonet een eerste teaser op de wereld los en die ziet er alvast veelbelovend uit.

We houden je niet langer in spanning: zes jaar na de allerlaatste aflevering heeft Netflix een film van de populaire televisiereeks ‘Breaking Bad’ klaar. Hij zal ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ heten en is vanaf 11 oktober beschikbaar op het streamingplatform.

Het nieuws werd afgelopen nacht door Netflix zelf bekendgemaakt via Twitter. Meer nog: het streamingplatform trakteerde fans ook al op een korte teaser die bevestigt dat Aaron Paul zijn rol van Jesse Pinkman zal hernemen. Of en hoe Bryan Cranston ook van de partij zal zijn, werd helaas niet onthuld.

Van 2008 tot 2013 volgden we vijf seizoenen lang scheikundeleraar Walter White (Cranston). Wanneer wordt vastgesteld dat hij terminaal ziek is, zoekt hij een manier om zijn eigen behandelingen te betalen en de financiële toekomst van zijn gezin te verzekeren. Hij besluit met de hulp van zijn ex-leerling Jesse Pinkman (Paul), een zeer zuivere variant van de drug crystal meth te maken en verkopen.

Over de synopsis van de film is weinig bekend. Eerder wisten bronnen te vertellen dat ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ over ‘de ontsnapping van een gekidnapte man en zijn zoektocht naar vrijheid’ zou gaan. Wij hebben zo’n vermoeden dat Jesse Pinkman zich nog maar eens in de nesten heeft gewerkt…

Nog meer films waar we naar uitkijken: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.