Home Lifestyle Film Deze tearjerker met Blake Lively in de hoofdrol komt deze week naar...

Deze tearjerker met Blake Lively in de hoofdrol komt deze week naar Netflix

En ook een heleboel kerstfilms!

Age of Adaline Black Lively
© Netflix

Nog geen plannen dit weekend? Nodig je vriendinnen uit voor een filmavondje of kruip met je lief onder een warm dekentje, want er komen weer een heleboel leuke films naar Netflix.

Het is midden november en dat vinden wij de perfecte timing om al die kerstfilms te verslinden (als je dat al niet gedaan hebt). Goed nieuws, want Netflix lost in de tweede helft van deze maand een heleboel nieuwe pareltjes. Deze vrijdag mogen we ons verwachten aan ‘The Princess Switch‘ met Vanessa Hudgens, op 22 november is er ‘The Christmas Chronicles‘ – van de makers van ‘Harry Potter’ – en op 30 november komt ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding‘ – het langverwachte vervolg op de populairste kerstfilm van vorig jaar – naar de streamingdienst.

1 / 3
The Princess Switch
The Christmas Chronicles
A Christmas Prince: The Royal Wedding
The Princess Switch
The Princess Switch

The Christmas Chronicles
The Christmas Chronicles

A Christmas Prince: The Royal Wedding
A Christmas Prince: The Royal Wedding

The Age of Adaline

Niet zo into kerstfilms? Dan kan je vanaf vrijdag ook kijken naar ‘The Age of Adaline‘, een romantische kaskraker met Blake Lively en Michiel Huisman in de hoofdrol. De film vertelt het verhaal van de jonge Adaline, die na een mysterieus auto-ongeluk onsterfelijk wordt. Terwijl iedereen rondom haar, en ook haar kinderen, veroudert, lijkt Adaline geen dag ouder te worden. Tot er op een dag iets nieuws gebeurt…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.