Home Lifestyle Film ZIEN: producer van ‘Harry Potter’ maakt kerstfilm voor Netflix, en de eerste...

ZIEN: producer van ‘Harry Potter’ maakt kerstfilm voor Netflix, en de eerste teaser is er

Kijken we al naar uit!

Hoewel je ons zeker niet hoort klagen over die zalige Indian summer, kijken we stiekem toch ook wel een beetje uit naar die tijd dat het buiten zó koud is dat jij ongegeneerd in de zetel met een kop warme choco naar je favoriete kerstfilms kan kijken. Om ons alvast even op te warmen, lanceerde Netflix zonet de eerste teaser van zijn kerstfilm ‘The Christmas Chronicles’. En die is van dezelfde hand als ‘Harry Potter’ en ‘Home Alone’.

Wij beginnen alvast met aftellen, want vanaf 22 november pakt Netflix uit met de kerstfilm ‘The Christmas Chronicles’, geproduceerd door Chris Columbus. Zegt die naam je niet meteen iets? Wel, de man staat ook bekend als de producer van films als ‘Harry Potter’ (‘The Sorcerer’s Stone’, ‘The Chamber of Secrets’ en ‘The Prisoner of Azkaban’), ‘Home Alone’ en ‘Night at the Museum’.

‘The Christmas Chronicles’ vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het snode plan hebben om op kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en hem te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor die crasht en Kerstmis bijna helemaal ontspoort. Tijdens hun wilde nacht werken Kate en Teddy samen met de Kerstman – zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt – en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is. Benieuwd naar die eerste teaser? Kijk zelf maar!

‘The Christmas Chronicles’ is vanaf 22 november wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.