Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En ook een heleboel kerstfilms!

Deze tearjerker met Blake Lively in de hoofdrol komt deze week naar Netflix

Nog geen plannen dit weekend? Nodig je vriendinnen uit voor een filmavondje of kruip met je lief onder een warm dekentje, want er komen weer een heleboel leuke films naar Netflix.


Het is midden november en dat vinden wij de perfecte timing om al die kerstfilms te verslinden (als je dat al niet gedaan hebt). Goed nieuws, want Netflix lost in de tweede helft van deze maand een heleboel nieuwe pareltjes. Deze vrijdag mogen we ons verwachten aan ‘The Princess Switch‘ met Vanessa Hudgens, op 22 november is er ‘The Christmas Chronicles‘ – van de makers van ‘Harry Potter’ – en op 30 november komt ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding‘ – het langverwachte vervolg op de populairste kerstfilm van vorig jaar – naar de streamingdienst.

The Princess Switch


The Christmas Chronicles


A Christmas Prince: The Royal Wedding


[td_smart_list_end]

The Age of Adaline


Niet zo into kerstfilms? Dan kan je vanaf vrijdag ook kijken naar ‘The Age of Adaline‘, een romantische kaskraker met Blake Lively en Michiel Huisman in de hoofdrol. De film vertelt het verhaal van de jonge Adaline, die na een mysterieus auto-ongeluk onsterfelijk wordt. Terwijl iedereen rondom haar, en ook haar kinderen, veroudert, lijkt Adaline geen dag ouder te worden. Tot er op een dag iets nieuws gebeurt...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '