Home Lifestyle Bekende Vlamingen nemen het vanaf volgende maand tegen elkaar op in ‘Bake...

Bekende Vlamingen nemen het vanaf volgende maand tegen elkaar op in ‘Bake Off @ Home’

En ook alle andere bakfanaten kunnen hun kans wagen!

bake off
© VIER

De voorbije maanden was bakken enorm populair. Benodigdheden zoals bloem of bakpoeder waren dan ook een hele tijd niet te vinden in de winkelrekken. Iets wat Wim Opbrouck en de rest van het ‘Bake Off’-team op een idee bracht. Begin juni gaat er namelijk een nieuwe editie van start waarin bekende Vlamingen hun bakkunsten zullen demonstreren en dit vanuit hun eigen kot.

In deze ‘Bake Off @ Home’-editie’ zullen verschillende bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen en dat doen ze elk vanuit hun eigen keuken.  Zo zullen onder anderen Bart Kaëll, Marleen Merckx, Annelien Coorevits en Xavier Taveirne de strijd met elkaar aangaan. Het is trouwens niet de eerste keer dat er BV’s meedoen aan het programma. Zo waren Jeroom, Ben Segers, Cath Luyten en Tine Embrechts bijvoorbeeld al te zien in de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdens het nieuwe seizoen zullen bovendien de opmerkelijkste kandidaten van de afgelopen jaren de huidige deelnemers aanmoedigen. Denk bijvoorbeeld maar aan Lucas, de jongste deelnemer ooit, die te zien was in seizoen twee. Heb jij tijdens de lockdown heel wat lekkere recepten gebakken? Dan hoef je niet bij de pakken te blijven zitten, want ook jij kan meedoen. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de website van VIER surfen. Hier kies je vervolgens een recept uit en dat maak je dan klaar in je eigen keuken. Last but not least moet je enkel nog een filmpje maken en het resultaat hiervan online uploaden. Met een beetje geluk win je een gloednieuw keukenapparaat.

Vanaf 3 juni kan je kijken naar de nieuwe afleveringen van ‘Bake Off @ Home’.

Lees ook: