Home Lifestyle Dieren SMELT: babypanda’s van Pairi Daiza zetten hun allereerste stapjes buiten

SMELT: babypanda’s van Pairi Daiza zetten hun allereerste stapjes buiten

Bao Di en Bao Mei zijn nu 6 maanden oud.

babypanda's
© pairi daiza

Kleine beertjes worden groot! Vorige zomer werden in Pairi Daiza compleet onverwacht twee panda’s geboren. Bao Di en Bao Mei zijn ondertussen al zes maanden oud en zetten afgelopen weekend hun allereerste stapjes buiten.

Afgelopen weekend was het enkel storm Ciara dat de klok sloeg. Toch was er ook heuglijk nieuws, want de babypanda’s van Pairi Daiza mochten voor de allereerste keer buiten komen! De kleine spruiten van mama Hao Hao zijn ondertussen al zes maanden oud en wegen elk zo’n elf kilo. Bao Di en Bao Mei kwamen vorig jaar op 8 augustus ter wereld en vertoefden al die tijd in het binnenverblijf.

Lekkere traktatie

Ze zijn nu volledig bestand tegen de koude temperaturen, dus was het hoog tijd om de pandagrot adios te zeggen en zich aan de buitenwereld te tonen. Om ze een beetje aan te sporen hun warme nest te verlaten, schotelden de verzorgers hen wat melk voor. Als we onderstaande foto mogen geloven, dan zijn we er vrij zeker van dat de babypanda’s genoten van deze lekkere traktatie.

Bao Di en Bao Mei zijn dus volledig klaar om onze harten te veroveren. Op 21 maart gaat het dierenpark weer open en kunnen we de kleintjes met onze eigen ogen bewonderen. Kan je niet wachten tot dan? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje waarin je ziet hoe ze hun allereerste stapjes buiten zetten onder toezicht van hun Chinese verzorgster Liu Yang. Té schattig!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.