Home Lifestyle Dieren AHA: zo kan je je hond wel zijn pilletjes doen nemen

AHA: zo kan je je hond wel zijn pilletjes doen nemen

Is jouw trouwe viervoeter je ook telkens te slim af?

hond medicatie
© Getty

Iedereen die een hond heeft, heeft er sowieso al mee te maken gekregen. Als het tijd is om je trouwe viervoeter een pilletje te geven, loopt hij weg of is hij jou telkens te slim af. Gelukkig bestaat er nu iets waardoor jij er makkelijk voor kan zorgen dat je huisdier wel zijn pilletjes neemt. Wij luisteren!

Een hond een pilletje doen innemen, is voor veel baasjes een strijd van jewelste. Sommige honden doen het – als je geluk hebt – bijna vrijwillig, maar bij andere beestjes is het een regelrechte ramp. Heb jij alles al geprobeerd? Denk bijvoorbeeld maar aan het verstoppen tussen zijn eten of het tussen een stukje worst rollen. Maar is jouw trouwe viervoeter je telkens weer te slim af? Dan hebben wij iets gevonden dat jou wellicht kan helpen.

GOOD !D, Belgisch marktleider en producent van premium snacks voor honden en katten, lanceerde onlangs namelijk het gamma pharma.pet. De lijn bevat in totaal achttien supplementen om de gezondheid van je dier extra te ondersteunen en eentje daarvan maakt het bovendien een stuk makkelijker om je hond medicatie of een pilletje te geven.

Transporter

Maak kennis met de Transporter, een handig omhulsel waar je makkelijk medicatie of andere pilletjes kan in verpakken. Gevolg? Je hond werkt het ‘snoepje’ in één teug naar binnen zonder dat je eerst een kwartier met hem of haar moet liggen worstelen. Dankzij de specifieke vorm, geur en smaak denkt je huisdier ook gewoon dat hij een treat krijgt zonder dat hij doorheeft dat er nog een pilletje of capsule in verstopt zit. Heel handig, als je het ons vraagt!

transporter

Het volledige gamma van pharma.pet is online verkrijgbaar of bij de apotheek.

Lees ook: