Home Lifestyle Dieren ZALIG: deze schattige leggings beschermen de pootjes van je hond tegen de...

ZALIG: deze schattige leggings beschermen de pootjes van je hond tegen de kou

Onweerstaanbaar! 😍

Walkee Paws legging hondjes
© Walkee Paws

Terwijl wij goed ingeduffeld aan onze avondwandeling beginnen, moet onze hond het met veel minder stellen. Hoewel je Max of Fluffy een extra vetlaagje heeft om zich warm te houden, kan ook hij het weleens moeilijk hebben om die ijskoude temperaturen te trotseren. Daarom kwam Lisa Baronnoff op het ingenieuze idee om überschattige leggings voor viervoeters te ontwerpen.

Niet alleen jouw tenen, maar ook de kussentjes op de poten van je hond kunnen het tijdens de winter hard te verduren krijgen. Dat is waarom Lisa op het idee kwam om de leggings te ontwerpen. Ze is het trotse baasje van Toffee, een cockerspnaniël, en Stir Fry, een goldendoodle, en merkte dat ook haar twee honden met veel tegenzin aan die koude avondwandeling begonnen. ‘Zoals elk hondenbaasje heb ik er alles voor over om mijn viervoeters gelukkig te maken. Daarom heb ik Walkee Paws opgericht’, legt ze op haar website uit.

Harnassen en donsjassen

Op de webshop vind je leggings in allerlei vormen, maten en kleuren die de pootjes van je hond niet alleen beschermen tegen de kou, maar ook tegen regen, bacteriën en de chemicaliën die op straat kunnen liggen. ‘Het doel van de leggings is om de pootjes van je hond te beschermen en de wandelingen zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel ik als mijn honden haten de klassieke hondenlaarsjes en daarom ging ik op zoek naar een mooiere én praktischere variant’, aldus Lisa.

Naast de leggings verkoopt Lisa op haar webshop Walkee Paws nu ook schattige harnassen, leibanden en zelfs donsjassen. Wil je zo’n (ietwat kitscherige) legging onder de kerstboom leggen? Dan kost dat (afhankelijk van de maat) iets meer dan 30 euro.

1 / 6
Walkee Paws
Walkee Paws
Walkee Paws
Walkee Paws
Walkee Paws
Walkee Paws
Walkee Paws
Walkee Paws

Harnas met polkadots – € 33,30

Walkee Paws
Walkee Paws

Harnas met streepjes – € 33,30

Walkee Paws
Walkee Paws

Legging met hartjespatroon – € 29,70

Walkee Paws
Walkee Paws

Donsjasje – € 41,40

Walkee Paws
Walkee Paws

Leggings met legerprint – € 29,70

Walkee Paws
Walkee Paws

Legging met streepjes – € 29,70

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.