Home Lifestyle Dieren COOL: je kan in Pairi Daiza straks onder water met zicht op...

COOL: je kan in Pairi Daiza straks onder water met zicht op de ijsberen slapen

Of met uitzicht op de walrussen, pinguïns of Siberische tijgers!

Pairi Daiza
© Pairi Daiza

Je kon in Pairi Daiza al tussen de beren overnachten, maar de dierentuin doet er nu nog een schepje bovenop. In maart gaat er namelijk een nieuw verblijf open en zo krijgen bezoekers de kans om onder water (!) bij de walrussen en ijsberen te slapen. En we moeten toegeven: de eerste beelden zien er alvast veelbelovend uit.

Op 21 maart opent Pairi Daiza maar liefst 50 nieuwe verblijven onder de naam Land of the Cold. Het gaat om kamers met (onderwater)zicht op de ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers. In het park kon je bovendien al overnachten in accommodaties die uitkijken op het verblijf van de beren, wolven en damherten. Een populaire formule zo blijkt, want The Last Frontier bleek alvast een groot succes te zijn.

3 verschillende kijkniveaus

Wie op zoek is naar een leuk uitje in het voorjaar kan trouwens nu al boeken. Eerst en vooral kan je kiezen uit drie verschillende kijkniveaus namelijk onder water, op het gelijkvloers of van bovenaf. Wat zit er juist allemaal inbegrepen in je boeking? Als je een nachtje reserveert, krijg je twee volledige dagen toegang tot het park. Daarnaast is ook het ontbijt- en avondmaal inbegrepen, samen met enkele exclusieve momenten met de dieren in het park. De pakketten van zowel The Last Frontier als Land of the Cold kan je al boeken vanaf 130 euro per persoon.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Pairi Daiza.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.