Home Lifestyle Dieren TE SCHATTIG: deze nieuwe beelden van de ravottende babypanda’s van Pairi Daiza...

TE SCHATTIG: deze nieuwe beelden van de ravottende babypanda’s van Pairi Daiza doen je instant smelten

Dat lompe loopje tovert spontaan een glimlach op je gezicht.

© photo news

Er werden afgelopen zomer 2 babypanda’s geboren in Pairi Daiza. De zoo postte nu een nieuw filmpje van Bao Di en Bao Mei en het is ongetwijfeld het schattigste wat je vandaag zal zien.

De prijs van de allerschattigste tweeling van België gaat sowieso naar de babypanda’s van Hao Hao die afgelopen zomer compleet onverwacht ter wereld kwamen in Pairi Daiza. Het publiek mocht hun namen kiezen en de mensen gingen massaal voor het smakelijke Bao Di en Bao Mei. Terwijl de twee beestjes er op de eerste beelden nog uitzagen als kleine molletjes, kregen ze ondertussen al een flinke groeischeut.

Modelmama

Dat werd duidelijk in een nieuw filmpje dat Pairi Daiza op hun Facebookpagina plaatste. De video duurt dertig seconden, maar die luttele halve minuut maakt gegarandeerd je hele dag goed! De panda’s waggelen vrolijk rond en dat lompe loopje van die minibeertjes is echt te schattig voor woorden.

Verder zien we hoe Hao Hao echt een modelmama is. Ze verliest haar kleine spruiten niet uit het oog, ze likt ze proper na het ravotten en geeft ze letterlijk een beregoede knuffel. Nu passen ze nog perfect in haar poten, maar binnenkort zullen ze hun naam als reuzenpanda ongetwijfeld alle eer aandoen.Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.