Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pairi Daiza

BREAKING: Pairi Daiza verwelkomt twee (!) nieuwe babypanda’s

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Pairi Daiza plaatste deze ochtend een wel heel mysterieus bericht op Facebook, maar lang moesten we niet nadenken over de rebus die dierentuin online zette: er zijn twee nieuwe babypanda’s geboren!


Je kan niet naar Pairi Daiza afzakken zonder er de überschattige reuzenpanda’s te bewonderen, maar nu heb je nog een extra reden om de dierentuin te bezoeken, want er zijn maar liefst twee nieuwe reuzenpanda’s geboren! Dat hartverwarmende nieuws deelde Pairi Daiza zonet op Facebook.

Voordat ze het nieuws bekend maakten, plaatste de dierentuin een mysterieus bericht op Facebook, gevolgd door een foto van de kersverse mama Hao Hao. Het nieuws komt heel onverwacht, omdat het moeilijk is om te achterhalen of een reuzenpanda zwanger is. In april werd Hao Hao geïnsemineerd en die inseminatie is duidelijk gelukt!

The Last Frontier


‘Vrienden en vriendinnen, we hebben vandaag fe-no-me-naal nieuws voor jullie. Onze vrouwelijke reuzenpanda Hao Hao heeft gisteren namelijk het leven geschonken aan twee kleintjes: een tweeling‘, liet de dierentuin weten.

In 2016 werd het mannetje Tian Bao in Pairi Daiza op de wereld gezet. Eerder dit jaar lieten de verzorgers van de panda’s al weten dat ze het fijn zouden vinden als Tian Bao een broertje of zusje zou krijgen. Na drie jaar heeft hij er nu eindelijk een broertje én zusje bij!

Een maand geleden opende het park een nieuwe parkgedeelteThe Last Frontier’, dat volledig in het teken staat van Canada. Nog een reden om het park te bezoeken, dus!



Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '