Home Lifestyle Dieren ZIEN: dit jonge katje lijkt als twee druppels water op de overleden...

ZIEN: dit jonge katje lijkt als twee druppels water op de overleden Grumpy Cat

Meow Meow zou zonder problemen een jongere versie van de internetsensatie kunnen zijn.

grumpy cat
© Getty

Internetsensatie Grumpy Cat is vorig jaar in mei overleden en hoewel er niemand is die haar kan vervangen, is er nu toch een katje opgedoken dat als twee druppels water op haar lijkt. Maak kennis met Meow Meow!

Als er één kat is die we nooit zullen vergeten, is het wel Grumpy Cat. De kattin werd een regelrecht fenomeen door haar en ietwat norse gezichtsuitdrukking. Het nieuws van haar overlijden raakte dan ook heel wat mensen. Op zeven jaar tijd wist de kat namelijk 2,4 miljoen volgers op Instagram te verzamelen en ook op Twitter had ze zo’n 1,5 miljoen fans.

Lookalike

Ondertussen is er echter een katje opgedoken dat ontzettend hard op Grumpy Cat lijkt. Maak kennis met Meow Meow, een jonge kat uit Taiwan. Het beestje heeft bijna dezelfde gezichtsuitdrukking als haar voorganger, maar haar vacht is net iets pluiziger. Wat het alleen maar schattiger maakt natuurlijk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als Meow Meow net zo populair wil worden, is er wel wat werk aan de winkel. Voorlopig staan er namelijk nog maar twee foto’s op haar Instagramaccount en heeft ze slechts 30 volgers. Wij zijn alvast benieuwd om meer van het diertje te zien!

Lees ook: