Home Lifestyle Dieren SNIF: internetsensatie Grumpy Cat is overleden op 7-jarige leeftijd

SNIF: internetsensatie Grumpy Cat is overleden op 7-jarige leeftijd

Haar baasjes hebben het nieuws zelf bekendgemaakt op Twitter.

Instagram: realgrumpycat

Triest nieuws op deze vrijdagnamiddag: enkele dagen geleden is internetsensatie Grumpy Cat namelijk overleden. Dat hebben de eigenaars van het beestje vandaag bekendgemaakt op Twitter.

Grumpy Cat is op dinsdag 14 mei overleden. Dat hebben haar eigenaars vandaag laten weten via sociale media. ‘Ondanks de goede zorgen van professionals en haar familie moeten we afscheid nemen van Grumpy’, staat er te lezen. De kat liep onlangs een urineweginfectie op, en nadien waren enkele complicaties opgedoken. Die waren helaas zo ernstig dat ze die niet kon overwinnen.

‘Naast het feit dat ze een geliefd lid van onze familie was, heeft Grumpy Cat miljoenen mensen over de hele wereld doen lachen. Ze leeft dan ook verder via haar fans, die verspreid zijn over de hele wereld’, gaat het verder in het statement.

Grumpy Cat werd 7 jaar oud en wist 2,4 miljoen volgers op Instagram te verzamelen. Ook op Twitter had ze 1,5 miljoen aanhangers. Het nieuws van haar overlijden komt bij veel fans hard aan. ‘Ik was gek op deze kat. Ik heb ooit de kans gekregen om haar te ontmoeten, en dat was een moment dat ik nooit meer zal vergeten’, klinkt het in een van de reacties.

Meer dierennieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.