Home Lifestyle Arda ziet Elke breken in ‘Temptation Island’: ‘Dit was het moment om...

Arda ziet Elke breken in ‘Temptation Island’: ‘Dit was het moment om haar sterker te maken als persoon’

Tijdens het derde kampvuur blijft Arda volhouden dat hij geen spijt heeft van zijn acties, maar z'n tranen zeggen iets anders.

arda temptation
© VIJF

In aflevering 11 van ‘Temptation Island’ mogen de mannen voor de derde keer rond het kampvuur gaan zitten. Arda, ofwel Timtation 2.0, krijgt te zien hoe zijn vriendin Elke breekt nadat ze te weten kwam dat hij met verleidster Eline in bed belandde én daar allesbehalve spijt van lijkt te hebben.


Arda‘s reactie op de beelden? ‘Dit was het moment om Elke te breken en haar sterker te maken als persoon.’ En ook: ‘Ik sta volledig achter mijn acties.’ Als je dacht dat nooit iemand nog zo’n diep graf voor zichzelf zou graven als Timtation twee jaar geleden deed, dan moet je morgen zeker naar ‘Temptation Island’ kijken.

Grote schijn

Maar hoe hard Arda zichzelf ook iets probeert wijs te maken, zijn tranen tijdens het kampvuur zeggen genoeg. De Limburger gaf ondertussen toe wel veel spijt te hebben van zijn misstap, in tegenstelling tot wat hij in het programma beweert. ‘Ik wist niet wat ik moest doen nadat ik die fout had gemaakt had en ben daardoor ergens bevestigingen gaan zoeken’, schreef hij een tijdje geleden op Instagram. ‘Vandaar ook alle stomme en onrealistische uitspraken.’ Hij voegde er aan toe dat hij zelf afschuw voelt voor de persoon die hij daar was. Dat begrijpen we na het zien van dit fragment maar al te goed…

 Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.