Home Lifestyle Moora Vander Veken keert terug naar ‘Thuis’ en Antony Arandia duikt op...

Moora Vander Veken keert terug naar ‘Thuis’ en Antony Arandia duikt op in ‘Familie’

De laatste tv-rol van Antony dateert al van vier jaar geleden.

antony arandia familie
© VTM

Er duiken binnenkort een aantal bekende gezichten op in zowel ‘Thuis’ als in ‘Familie’. Na een pauze van ongeveer een jaar keert Moora Vander Veken weer terug naar de set en in de populaire VTM-serie maakt dan weer Antony Arandia zijn opwachting.

Moora Vander Veken speelde vroeger al mee in ‘Thuis’, maar een tijdje geleden nam ze voor een jaartje afscheid van haar collega’s. Al moeten deze haar niet langer missen. Moora liet op Instagram blijken dat ze binnenkort weer te zien is in de serie. Zo deelde ze een foto van zichzelf in haar loge.

Jubileumaflevering

Normaal gezien was haar terugkeer naar ‘Thuis’ nog een verrassing, maar in de reacties onder de foto bleek al snel dat het officieel is. In het onderschrift gaf Moora dan wel niets prijs, maar de enthousiaste reacties van haar collega’s waren overduidelijk. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de kijkers te verrassen in de jubileumaflevering van 23 december. Dan mag de serie namelijk 25 kaarsjes uitblazen. Het ziet er dus naar uit dat haar personage terugkeert om de feestdagen met haar familie en vrienden door te brengen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Familie’-kijkers krijgen binnenkort dan weer Antony Arandia te zien op hun scherm. Jaren geleden speelde hij al mee in de telenovelle ‘Sara’ en nu heeft hij een gastrol in de de populaire VTM-serie te pakken. ‘Mijn verschijning zal kort, maar zeer krachtig zijn’, aldus Antony in een interview met Het Laatste Nieuws.

Antony kruipt in ‘Familie’ in de huid van het personage Joaquin. Joaquin duikt op als klant in de Foodbar en Zjef is meteen onder de indruk van zijn knappe verschijning. Hij zal de komende tijd dus voor heel wat jaloezie zorgen tussen Zjef en Rudi en een echte stoorzender zijn in hun relatie.

Zijn comeback in ‘Familie’ mag dan wel van korte duur zijn, maar Antony Arandia hoopt alvast dat zijn passage in de serie opnieuw enkele deuren zal openen. ‘Mijn laatste tv-rol dateert al van vier jaar geleden. Misschien zullen andere tv-makers me opmerken en iets sneller aan mij denken als ze nog eens een acteur nodig hebben’, klinkt het in HLN.

Lees ook: