https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Je kan nu in 80 dagen op all-inclusive wereldreis met Airbnb

Je kan nu in 80 dagen op all-inclusive wereldreis met Airbnb

Wereldreis
© Getty

Staat een wereldreis al lang bovenaan je bucketlist maar heb je geen idee hoe je daar in godsnaam aan moet beginnen? Waar je vroeger enkel een verblijfplaats kon boeken via Airbnb, komt de website nu met een all-inclusive wereldreis op de proppen. En die maak je in amper 80 dagen.

Een wereldreis maken maar daarvoor geen heel jaar je mama moeten missen of je trouwe viervoeter moeten achter laten? Airbnb lanceerde zopas zijn nieuw concept ‘Around the world in 80 days‘: een all-inclusive wereldreis waarbij je in amper 80 dagen maar liefst 18 landen op elk continent ter wereld bezoekt.

Vertrekken en aankomen doe je in Londen om vervolgens cultuur op te snuiven van het middeleeuws Europa, een bezoekje te brengen aan de voormalige Sovjet-Unie, op safari te gaan in Oost-Afrika, onder zon te liggen in het Midden-Oosten, al het lekkers van Noord- en Zuid-Azië te proeven, de South Pacific te passeren, de verschillen tussen Noord- en Zuid-Amerika te ontdekken en de prachtige natuur van IJsland te verkennen. Klinkt als muziek in je oren? Maak dan alvast je agenda vrij tussen 1 september en 19 november en zorg ervoor dat je reispas nog voldoende lege pagina’s heeft. De volledige planning ontdek je – en boeken doe je – op de website van Airbnb.

Lees ook: