https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ZIEN: TikTok-ster Addison Rae speelt min of meer zichzelf in Netflixfilm ‘He’s...

ZIEN: TikTok-ster Addison Rae speelt min of meer zichzelf in Netflixfilm ‘He’s All That’

Zelfs haar vriendschap met Kourtney Kardashian wordt gebruikt in de film.

Addison Rae Netflix
© Netflix

Addison Rae is binnenkort te zien in de nieuwe Netflixfilm ‘He’s All That’. Het is de eerste grote acteerjob voor Addison, maar heel moeilijk moet het voor de TikTok-ster niet geweest zijn om zich in te leven in haar personage. Ze speelt Padgett, een middelbareschoolstudent die super populair is op social media.

Mark Waters, de man achter de iconische chickflicks ‘Mean Girls’ en ‘Freaky Friday’, maakte voor Netflix een remake van de ninetiesfilm ‘She’s All That’. In de originele film uit 1999 wordt de populaire Zach (Freddie Prinze Jr.) door zijn vrienden uitgedaagd om seutje Laney (Rachael Leigh Cook) om te toveren tot prom queen. In de remake zijn de rollen omgekeerd. Addison Rae, de 20-jarige Amerikaanse die bekend werd door dansjes te doen op TikTok, speelt Padgett, een popular girl die een weddenschap aangaat met haar vriendinnen. Zij zal van de niet zo coole Cameron (Tanner Buchanan) een prom king maken.

Een cameo voor Kourt

In de trailer zien we een door social media geobsedeerde Padgett, die live op social media haar cheatend vriendje betrapt. Nu ze haar populaire boyfriend kwijt is, heeft ze een nieuw slachtoffer nodig met wie ze prom king en queen kan worden. Haar vriendinnen kiezen Cameron uit, een onopvallende jongen die op het eerste zicht niet all that is, maar na de make-over van Padgett een echte spetter wordt.

In het begin van de trailer spot je Rachael Leigh Cook, de actrice die de hoofdrol in de originele film speelde. Zij is nu Padgetts mama. Heel even is ook Kourtney Kardashian te zien. Zij is in het echte leven bevriend met Addison Rae en het lijkt erop dat ze in de film diezelfde rol van vriendin vertolkt. Ze geeft Padgett haar oordeel over Cameron. ‘Sjofel, maar schattig’, zegt ze op haar typische Kourtney-manier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘He’s All That’ verschijnt op vrijdag 27 augustus op Netflix.

Lees ook: