https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film TRAILER: ‘House of Gucci’ met Lady Gaga en Adam Driver belooft veel...

TRAILER: ‘House of Gucci’ met Lady Gaga en Adam Driver belooft veel goeds

De zangeres laat opnieuw een knap staaltje acteerwerk zien.

trailer house of gucci
© Universal Pictures

Na een eerste foto uit Lady Gaga’s nieuwe film ‘House of Gucci’, is er nu ook een officiële trailer voor de prent gelost waarin de zangeres opnieuw een knap staaltje acteerwerk laat zien.

Na haar verbazingwekkende rol in ‘A Star is Born’ zet Lady Gaga binnenkort voor de tweede keer een acteerprestatie neer. Ze kruipt voor ‘House of Gucci’ namelijk in de huid van Patrizia Reggiani aka Lady Gucci, de ex-vrouw van de vermoorde Italiaanse ontwerper Maurizio Gucci.

Begin maart werd er al een eerste foto uit ‘House of Gucci’ de wereld ingestuurd waarop we Lady Gaga als Patrizia zien en Adam Driver als Maurizio. Daarnaast zien we ook toptalenten zoals Salma Hayek, Jared Leto en Al Pacino in de verfilming van het waargebeurde verhaal.

Waargebeurde verhaal

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’ van Sara Gay Forden en werd geproduceerd door de gerenommeerde regisseur Ridley Scott. ‘House of Gucci’ is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de vermoorde Italiaanse modeontwerper Maurizio Gucci en zijn vrouw Patrizia die die moord op haar man zou beraamd hebben.

De trailer die zopas de wereld werd ingestuurd belooft alvast veel goeds. Met een versie van het bekende lied ‘Heart Of Glass’ van Blondie als achtergrondmuziek zien we Lady Gaga als de fabuleuze Lady Gucci die de intro met een zwaar accent inspreekt: ‘it was a name that sounded so sweet, so seductive, synonymous with words, style, power, but that name was the curse too.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film komt op 24 november uit in de cinemazalen.

Lees ook: