Home Lifestyle 6 leuke activiteiten om samen met je mama te doen op Moederdag

6 leuke activiteiten om samen met je mama te doen op Moederdag

Wat quality time is voor je mama vaak het beste cadeau!

Rawpixel via Pexels

De populairste cadeaus voor Moederdag hebben we al op een rijtje gezet, maar wil jij deze dag nog specialer maken voor je mama? Breng dan wat tijd samen door en doe bijvoorbeeld een leuke activiteit. Wij hebben er alvast zes op een rijtje gezet waar je uit kan kiezen.

Vaak hebben we het enorm druk en komen we niet verder dan een belletje, maar wil jij je mama tonen dat ze nog steeds ontzettend belangrijk is voor jou? Plan dan bijvoorbeeld op Moederdag een leuke activiteit voor jullie tweetjes. Natuurlijk is een boeketje bloemen ook altijd leuk, maar die tijd samen doet haar meestal net zo veel deugd als eender welk cadeau.

1. Maak er een verwenmoment van

Een momentje om te ontspannen doet iedereen deugd. Maak daarom voor jullie twee een afspraak bij de wellness of ga voor een ontspannende schoonheidsbehandeling zoals bijvoorbeeld een massage of een gezichtsmasker. Terwijl jullie liggen te relaxen, hebben jullie dan ook tijd om gezellig bij te praten. Al dan niet met een glaasje bubbels in de hand!

2. Plan een kleine uitstap

Aangezien je toch een hele dag hebt vrijgehouden, hoeven jullie niet in je eigen stad of dorp te blijven. Tank de auto vol en ga bijvoorbeeld een dagje naar zee. Niet zo’n strandganger? Zoek dan bijvoorbeeld een leuke wandeling op en ga samen enkele kilometers wandelen.

3. Ga naar een museum

Laat het weer je in de steek? Ga dan samen naar het favoriete museum van je mama. Jullie kunnen er samen enkele uren rondlopen en kijken naar de verschillende kunstwerken. Nadien kunnen jullie de dag afsluiten met een lekkere tas koffie en een bijpassend gebakje.

4. Reserveer bij haar favoriete restaurant

Met een lekkere maaltijd doe je nooit iets verkeerd. Is je mama verzot op pizza of wil ze al weken naar dat ene restaurant. Reserveer dan een tafeltje voor jullie twee en praat een hele avond gezellig bij met een glaasje van jullie lievelingswijn in de hand.

5. Volg samen een workshop

Een activiteit waar je actief is samen moet doen, is ideaal om jullie band nog sterker te maken. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld samen kookles volgen, leren hoe je een boeket bloemen moet samenstellen of een kapselworkshop volgen. De ideale activiteit om herinneringen mee te creëren!

6. Trek de stad in

Moederdag valt dit jaar op een zondag dus wanneer jullie samen de stad in willen, zullen jullie een dagje vroeger moeten vieren. Samen shoppen is een klassieke activiteit, maar eentje die het altijd goed doet. Achteraf kunnen jullie ook altijd even uitrusten op een terrasje. Een meer dan geslaagde dag, als je het ons vraagt.

Lees ook: