Home Lifestyle Dieren OMG: bij Action verkopen ze een adventskalender voor je kat

OMG: bij Action verkopen ze een adventskalender voor je kat

Aftellen naar de feestperiode was nog nooit zo leuk!

Calendrier de l'Avent
© Mourad Saadi via Unsplash / Action

Kerstmis mag dan nog veraf zijn, maar kattenliefhebbers reppen zich best zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Action. De winkelketen verkoopt namelijk een adventskalender voor je kat en die moet je uiteraard voor de komende eindejaarsperiode in huis halen. Waar wacht je nog op?

Kans is groot dat de dierenliefhebbers onder ons nog maar net bij Action geweest zijn. Sinds dinsdag verkopen ze er namelijk een dierenhuisje waar al je huisdieren geniet van hebben. Het ideale cadeau voor Werelddierendag!

Wie verder vooruit denkt, kan er meteen nog een tweede item in zijn of haar winkelmandje gooien. De winkelketen verkoopt nu namelijk ook een adventskalender voor je kat. Zo kan je samen met je troeteldier aftellen naar de gezelligste periode van het jaar.

adventskalender

De kalender is vanaf nu beschikbaar en bestaat in diverse varianten. Achter elk deurtje zit een lekkere snack voor jouw kat waardoor je hem in de maand december lekker in de watten kan leggen. Zoals we van de keten gewoon zijn, is het item ook lekker goedkoop. Je betaalt er namelijk amper 3,89 euro voor. Wie thuis dus meer dan één kat heeft rondlopen, kan dus zonder problemen meerdere exemplaren in huis halen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.