Home Lifestyle Dieren Met deze verkleedpakjes van Action transformeer je je hondje in een superheld

Met deze verkleedpakjes van Action transformeer je je hondje in een superheld

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is je viervoeter!

verkleedpakjes hond
© elias castillo & sarah boudreau via unsplash

Halloween komt eraan en het wordt ook een pak kouder, dus het is weer het ideale moment van het jaar om je flully viervoeter in een schattig pakje te hijsen. Action verkoopt nu exemplaren waarmee je hond in een klap een echte superheld wordt!

We steken niet enkel onszelf, maar ook onze honden graag in een verkleedpakje op Halloween. Nu de temperatuur buiten zakt en de herfst echt in het land is, halen velen sowieso al een extra laagje boven voor hun fluffy viervoeter. Het diertje is hoogstwaarschijnlijk al je grote held, maar wie dit nog eens extra in de verf wil zetten, kan terecht bij Action. De winkelketen verkoopt superheldenpakjes zodat je je beste vriend kan omtoveren in Wonder Woman of Wonder Dog, Superman of Superdog, Batman of Batdog.

Kleine hondjes

Het kostuumpje gaat rond de voorpoten en is enkel geschikt voor kleine hondjes zoals een teckel, mopshond of maltezer of puppy’s. Wie zijn of haar berner sennen of golden retriever in het pakje probeert te hijsen, is er dus aan voor de moeite. Je kan het hebbeding nog tot en met morgen in de vestigingen vinden voor 3,99 euro.

PS: Niet elke hond is fan van verkleedpartijtjes, dus als ie de outfit echt niet wil aantrekken, dwing hem of haar niet. Er zijn genoeg toffe alternatieven: neem hem/haar erbij op je schoot en kijk samen naar een enge griezelfilm of maak samen een spooktocht door de buurt.

1 / 3
Wonder Woman of Wonder Dog
Superman of Superdog
Batman of Batdog
Wonder Woman of Wonder Dog
Wonder Woman of Wonder Dog

Superman of Superdog
Superman of Superdog

Batman of Batdog
Batman of Batdog

Lees ook: