Home FASHION & BEAUTY Fashion WEEKENDTIP: breng je lichaam en geest tot rust met de gratis online...

WEEKENDTIP: breng je lichaam en geest tot rust met de gratis online workshops van Etam

Wat dacht je van een yogalesje van @thealiceavery?

workshops etam
© Etam

Helse werkweek achter de rug? Dan is het hoog tijd voor wat me-time, zodat je lichaam én geest volledig tot rust kunnen komen. Om je daarbij te helpen, kan je dit weekend aansluiten bij de body & mind workshops die Etam op poten zette.

Jezelf motiveren om na de werkuren nog je sportlegging en -beha aan te trekken, is vaak erg moeilijk. Toch zorgt die dagelijkse portie beweging er wel voor dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest gezond blijft. En laat dat laatste nu net het belangrijkste zijn in deze bizarre periode. Om je motivatie terug te vinden, rolt Etam dit weekend enkele leuke virtuele workshops voor je uit waarbij je je hoofd even helemaal leeg kan maken. Het Franse lingeriemerk roept daarvoor de hulp in van vier yoga- en sportinfluencers die je stap voor stap zullen begeleiden in dit zenmomentje.

Het programma

De eerste die de spits mag afbijten is Marie de Burbure, beter bekend op Instagram als @museofgreens. De Brusselse zal zaterdagochtend om 10u via een Instagram Live je uithoudingsvermogen boosten tijdens een sessie van een halfuurtje. Vergeet wel geen handdoek naast je matje te leggen, want zweten zal je! Om 11u heeft personal coach Leen Peeters dan weer een full body work-out voor jou in petto. Voor deze sessie, die trouwens een uurtje zal duren, moet je je wel even op voorhand inschrijven, waarna je via mail een Zoomlinkje krijgt.

De sessie waarvoor wij ons matje op zondagochtend zullen uitrollen? Dat is die van @Thealiceavery. Zij zal je gedurende een uur een vinyasa yogaworkshop geven. Deze vorm van yoga is een flow van bepaalde houdingen op het ritme van je ademhaling. Ervaring hoef je voor deze sessie trouwens niet te hebben. Enkel een yogamatje en een flesje water zijn wel handig. Last but not least houdt @Milavictoriajoga om 11u nog een yogasessie via een Instagram Live. Victoria ging in opleiding bij Ashtanga Vinyasa Yoga en geeft sinds 2017 les, vooral aan ondernemers en studenten.

Leuk extraatje

Tovert een gratis yoga- of sportsessie al spontaan een glimlach op je gezicht? Dan wordt die glimlach ongetwijfeld nog groter, want wie deelneemt, maakt ook kans op een sportpakket van Etam. Daarin vind je maar liefst twee trainingsoutfits, een yogamatje, een waterfles én een sporttas. Zo heb je meteen nog wat extra motivatie om dat sporten vol te houden. See you in class!  

Lees ook: