Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: deze 5 kapsels worden deze winter ontzettend populair

ZIEN: deze 5 kapsels worden deze winter ontzettend populair

Makkelijk, snel én ze zien er leuk uit.

kapsels
© Getty

Een dikke week geleden lieten we jullie de populairste haarkleuren voor de winter zien en vandaag hebben we weer wat kapselinspiratie voor jullie in petto. Onderstaande kapsels zullen we de komende maanden nog vaak terugzien in het straatbeeld én ze zijn verrassend makkelijk!

Een lage dot

Een eerste kapsel dat komende winter enorm populair is, is een lage dot. Een veelzijdig kapsel dat je op verschillende manieren kan stylen. Vooral de rommelige variant is momenteel populair, maar een strakke dot staat bijvoorbeeld heel mooi tijdens de feestperiode. Voor wat extra glamour kan je je look afwerken met enkele accessoires zoals bijvoorbeeld een paar coole speldjes. Tip: laat je voorste lokken uit je dot voor een nonchalante look.

Parels als haaraccessoire

Je hebt het misschien al gemerkt, maar parels zijn helemaal terug dit najaar. En dan hebben we het niet alleen over juwelen, want ook haaraccessoires met parels doen het goed. Zo kan je ze bijvoorbeeld verwerken in een vlecht of een hoge paardenstaart.

Subtiele en zachte waves

Wie haar lokken liever los draagt, kiest dit seizoen voor losse waves. Ziet er ontzettend glamoureus uit en het kan zowel op lang als op halflang haar. Als je een bob hebt, zorgt het bovendien voor extra volume rond je gezicht. Voor een volumineus effect kies je best voor een diepe zijscheiding. Wil je liever een nonchalante look? Ga dan voor een middenstreep en meer subtiele waves in je haar.

Een velvet haarband

Naast scrunchies en parels is er nog een accessoire dat het deze winter goed doet. Zo mag een velvet haarband de komende maanden zeker niet ontbreken. Ga voor een iets breder exemplaar om zo je look modern te houden.

View this post on Instagram

Pouting cause it’s raining 🤭 | *werbung

A post shared by MANDY 🌪 (@mandybork) on

Uiteindes naar buiten

Heb je een bob? Dan wil je dit seizoen het uiteinde van je haar naar buiten stylen. Heel wat celebs zoals bijvoorbeeld Kim Kardashian zijn al fan van deze look. Zeker als je sluik haar hebt, is dit kapsel iets voor jou. Zo valt je haar niet kaarsrecht naar beneden, maar krijgt het iets meer dimensie.

Nog meer beauty:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.