Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: blondines over de hele wereld zijn onder de indruk van deze...

BEAUTYTIP: blondines over de hele wereld zijn onder de indruk van deze paarse shampoo

Hij kost je nog geen 5 euro!

blond haar
© Brooke Cagle via Unsplash

Blond haar, maar heb je af en toe last van een gele schijn? Geloof ons, je bent niet alleen. Zowel gekleurde als natuurlijke blondines krijgen ermee te maken, maar gelukkig bestaat er een makkelijke oplossing voor. Een paarse shampoo neutraliseert het geel en wij vonden een budgetproof exemplaar dat wel héél lovende commentaren krijgt.

Als je blond haar hebt, is een paarse shampoo of een zilvershampoo een must-have. Dit soort shampoo gaat namelijk de gele tonen in je haar neutraliseren waardoor je kleur er weer een stuk mooier uitziet. Alleen kunnen dit soort shampoos er soms voor zorgen dat je haar iets droger aanvoelt. De perfecte paarse shampoo vinden, is dan ook geen makkelijke opgave. Al is er nu een exemplaar dat online lovende reviews krijgt van blondines van over de hele wereld.

De Color Vive Purple Shampoo van Elseve wordt positief onthaald door heel wat vrouwen met blond haar. Zo staan er op Amazon tal van positieve recensies, want hij zorgt er niet alleen voor dat je kleur opgefrist wordt, maar na een wasbeurt voelen je lokken ook superzacht aan.

shampoo

‘De gele kleur in mijn haar neutraliseren, is voor mij een constante strijd. Dit exemplaar heeft voor mij al beter gewerkt dan heel wat andere, duurdere shampoos’, klink het in een van de reviews. Nog een voordeel van deze shampoo is dat je al na één wasbeurt effect ziet. ‘Na slechts een keer wassen, was al het gele verdwenen en had ik terug een prachtige witblonde kleur’.

Oh ja, hebben we je al verteld dat een fles nog geen vijf euro kost?

Nog meer leesvoer voor beautylovers: