Home FASHION & BEAUTY Beauty Dé 5 winterse haarkleuren om nu te proberen

Dé 5 winterse haarkleuren om nu te proberen

'Chestnut'-blond en 'Butterscotch'-bruin geven ons spontaan Christmas feels.

Instagram @chrisgreenehair

Heb jij nog een afspraak kunnen versieren bij de kapper voor de feestdrukte begint? Maak er dan gebruik van om je haar een winterse update te geven. Er zijn zo van die kleurtjes die je echt nú moet proberen. Deze winterse tinten zien er op hun best uit in de gloed van een knetterend haardvuur. En, euh… de terugkerende link met drank en eten is er onbewust ingeslopen.

‘Root Beer’-bruin

Het nieuwe, winterse bruin is warm en heeft een natuurlijke, gezonde gloed. ‘Root Beer’-bruin is een diep chocoladebruin met warme, roodbruine highlights. Volgens experts flatterend voor elk type brunette.

‘Chestnut’-blond

Als er één haarkleur is die ons Christmas feels geeft, is het deze wel (wij spelen ‘Chestnuts roasting on an open fire’ af terwijl we dit schrijven). Kastanjeblond is niet te verwarren met kastanjebruin, een veel donkerdere variant die je kan vergelijken met de kleur hierboven. ‘Chestnut’-blond is een overwegend goudblonde coupe met een donkerdere, roodbruine balayage.

Champagnerood

Zei er iemand champagne? Dit is er eentje voor de redheads, want met enkele subtiele, licht koperkleurige highlights krijg je deze champagnerode tint. Te vergelijken met het ‘strawberry blonde’ waar we al enkele zomers gek op zijn.

Donker platinum

De hype van het platinumblonde, bijna witte haar gaat nog wel even door. Al zien we steeds vaker een iets donkerdere versie met assig grijze wortels die doorgetrokken worden in een nonchalante balayage. Hou er rekening mee dat dit kapsel wat onderhoud vergt als je de grijze tint op lange termijn wil behouden. Regelmatig laten bijwerken bij de kapper en wassen met paarse shampoo voor blondjes is de boodschap.

‘Butterscotch’-bruin

Deze net-niet-te-rode en net-niet-te-donkere haarkleur is een challenge voor je kapper. Dit roestkleurige bruin met een roodroze ondertoon is de perfecte middenweg tussen blond en bruin. Ideaal voor brownies die zin hebben in een opfrissing of voor blondies die een tintje donkerder willen gaan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.