https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Voor zowel blond, bruin als rood haar.

Dé 5 winterse haarkleuren om nu te proberen

Zit jij nog met een uitgroei die je voor de feestdagen wil wegwerken of heb je gewoon zin in een nieuw kleurtje? Maak er dan gebruik van om je haar een winterse update te geven. Er zijn zo van die kleurtjes die je echt nú moet proberen. Wij hebben alvast onze favoriete haarkleuren voor de winter op een rijtje gezet.

Lichtblond (met een donkere aanzet)


Je zou het misschien niet denken, maar lichtblond doet het ook in de winter goed. Helemaal on trend ben je als je voor een donkere aanzet kiest. Waarom? Je hoeft je kleur minder snel laten bijwerken en het effect ziet er nog steeds ontzettend levendig uit.

Donkerrood


Heb je van nature rood haar? Dan mag je tijdens de wintermaanden gerust een paar tinten donkerder gaan. Steekt mooi af met je bleke huid en met je iets donkerdere winterkleding.

Koperrood


Als je droomt van rode lokken doe je dit beter in de herfst of winter. In de zomer kan de kleur namelijk al sneller verbleken door de zon of het zoute zeewater.

Donkerbruin


In de winter is je huid vaak iets bleker. Een donkerbruine kleur gaat dan ook een mooi contrast creëren. Werk ook hier met enkele highlights. Zo krijg je meer diepte en dimensie en ziet ook het geheel er natuurlijk uit.

Kastanjebruin


Kunnen je bruine lokken wel een boost gebruiken? Vraag dan om enkele zachte, kastanjebruine highlights. Het mag zelfs richting het zogenaamde bronde (blond + bruin) gaan. Let er wel op dat je maximum twee tinten lichter gaat. Zo blijf het geheel er natuurlijk uitzien.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content