Home FASHION & BEAUTY Beauty OMG: Nivea brengt parfum uit met geur van iconische blauwe pot

OMG: Nivea brengt parfum uit met geur van iconische blauwe pot

Voor wie graag een vleugje nostalgie sprayt.

Aahh, de heerlijke geur van de blauwe Niveapot. Geeft hij jou ook een gevoel van nostalgie en geborgenheid? Dan gebruikte je mama of misschien zelfs je oma – hem vroeger ook al. Er waren al een tijdje geruchten dat Nivea een parfum zou uitbrengen met die iconische geur, en nu is het ein-de-lijk zover.

De blauwe pot van Nivea is waarschijnlijk in elk gezin gekend. Hij bevat een romige witte crème die je op je volledige lichaam kan gebruiken om je huid te hydrateren. Sommigen zweren er zelfs bij als dag- en nachtverzorging voor het gelaat. De geur is minstens even bekend als de crème zelf en wordt voor vrijwel elk product van het merk gebruikt.

De eau de toilette van Nivea zit in een ronde, witte verpakking die doet denken aan een potje met hun verzorgende crème. Subtiel maar vertrouwd, zoals we van Nivea gewoon zijn. De typische geur bevat topnoten van mandarijn, lavendel en bergamot, en hartnoten van rozen en voorjaarsbloempjes (hoe goed klinkt dat?!). Wij kunnen niet wachten om ons lichaam in dat heerlijk zachte parfum te hullen. We krijgen er nu al instant heimwee naar onze kindertijd van.

Je kan de de Nivea Eau de Toilette vanaf vandaag exclusief kopen op de onlineshop van het merk. Hij is beschikbaar tot en met 14 december (niet te lang twijfelen, dus!) en kost € 24. Het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom waar je waarschijnlijk elke vrouw in je leven – jezelf incluis – blij mee kan maken.

Lees ook: