Home FASHION & BEAUTY YES: Nivea brengt budgetproof primer op de markt

YES: Nivea brengt budgetproof primer op de markt

Zo hoeven beautybloggers niet langer Nivea's Aftershave Balsem als primer te gebruiken.

Instagram: hollymatthewsmua
Make-upjunkies weten dat een goede primer key is om je make-up zo lang mogelijk op z’n plek te houden. Ben jij nog op zoek naar een goed exemplaar? Wel, veel beautyvloggers zweren bij de scheerbalsem (ja, je leest het goed) van Nivea. Iets wat het merk duidelijk opgemerkt heeft, want nu brengen ze een 'echte' primer op de markt, zodat jij niet om de vijf minuten in de badkamerkast van je lief moet zijn. Thanks, guys!

Het is YouTube-goeroe NikkieTutorials die ontdekte dat de scheerbalsem van Nivea een uitstekende primer is. Sindsdien duiken we steeds vaker in de kast van ons lief, maar gelukkig (voor hem) is er een oplossing op komst.
 

 

Een bericht gedeeld door TRENDMOOD (@trendmood1) op

Nivea brengt nu een primer uit die er hopelijk net zo goed voor zorgt dat je make-up de hele dag op z’n plek blijft zitten. Het product bevat bovendien ook verschillende ingrediënten die je huid extra hydrateren. Een zacht babyvelletje? Yes, please!
 

De Nivea Expression Hydration Primer is geschikt voor de gevoelige huid en zou in heel Europa al te koop zijn. In het Verenigd Koninkrijk werd het product al door verschillende beautylovers getest en goedgekeurd.
 

Nog meer lezen over Nivea: