https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body Dit budgetproof babyproduct moet je als volwassene in huis halen

Dit budgetproof babyproduct moet je als volwassene in huis halen

En met een beetje geluk heb je het al ergens liggen.

babyproduct
Shutterstock

Val jij maar niet in slaap de laatste tijd en heb je werkelijk alles al geprobeerd? Kijk dan snel in de luiertas van je baby, want de kans is groot dat je dit wonderproduct al in huis hebt.

Een redactrice van de website Health.com heeft het product ontdekt wanneer ze voor haar pasgeboren dochtertje aan het zorgen was. Ze had een paar staaltjes op een evenement gekregen en sindsdien was ze helemaal verkocht. Haar dochter sliep als een roosje én ze kon het product bovendien ook zelf gebruiken.

ZzzZzzz

Het wondermiddeltje in kwestie – Johnson’s Bedtime Baby Lotion – kost nog geen vijf euro en zorgt ervoor dat je extra van je nachtrust kan genieten. Wanneer je een paar druppeltjes op je buik en armen smeert, ruik je meteen de heerlijke lavendelgeur.

Het is bewezen dat de geur van lavendel ervoor kan zorgen dat je sneller in slaapt valt, maar dat is niet het enige voordeel van de lotion. Deze is namelijk hypoallergeen en bevat dus geen parabenen, kleurstoffen of andere chemische elementen.

Johnson’s Bedtime Baby Lotion is bij ons iets moeilijker te vinden, maar zowel Zwitsal (Slaap Zacht) en Puressentiel (Baby Relax Balm) hebben een gelijkaardig product in hun gamma. Sweet dreams!

Lees ook: