Home FASHION & BEAUTY Beauty L’Oréal Paris brengt samen met modehuis Karl Lagerfeld een make-upcollectie uit

L’Oréal Paris brengt samen met modehuis Karl Lagerfeld een make-upcollectie uit

De collab wordt officieel voorgesteld op 20 september.

L’Oréal Paris

L’Oréal Paris en modehuis Karl Lagerfeld hebben wereldnieuws. De twee kondigden namelijk zonet een exclusieve samenwerking aan. Eind september brengen de merken een make-upcollectie uit die de ondertussen overleden ontwerper eert.

De Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris-collectie wordt voorgesteld op 20 september. Een week later, op de vooravond van Paris Fashion Week, wordt de lijn wereldwijd beschikbaar. De collab straalt de iconische rock chic-stijl met een vleugje Parijse elegantie uit die zo typerend is voor het modehuis van de overleden ontwerper. ‘Deze make-upcollectie reflecteert het merk en de elementen waarvan Karl hield in make-up. Hij gebruikte zelfs vaak oogschaduw als kleuren in zijn schetsen’, aldus Caroline Lebar, hoofd van Image and Communication bij het modehuis.

Slechts 1 campagnebeeld

Verder wordt de collectie aangevuld met een opvallende campagne. De beelden daarvan zijn gebaseerd op de meest iconische en herkenbare quotes van Karl himself. Beide merken zijn dan ook erg enthousiast over de samenwerking. ‘Voor het modehuis is het spannend om deze twee Parijse mode-iconen samen te brengen in één krachtige samenwerking en die op zo’n leuke manier tot leven te brengen’, vertelt Pier Paolo Righi, CEO van Karl Lagerfeld.

Hoe de lijn er precies uit zal zien, is voorlopig nog niet bekend. Voorlopig werd er namelijk maar één beeld uit de collectie vrijgegeven. We moeten nog even geduld hebben, want de lancering is pas voorzien voor eind september.

Lees ook: