Home celebs ZIEN: Kendall Jenner koos een wel erg opmerkelijke jurk voor de Oscars

ZIEN: Kendall Jenner koos een wel erg opmerkelijke jurk voor de Oscars

Wait for it... 👀

kendall jenner
Photonews

We lieten jullie al de mooiste rodeloperoutfits van de Oscars zien, maar de jurk van Kendall Jenner is toch een aparte vermelding waard. Het model was zondagavond aanwezig op de Vanity Fair Oscar party en deed daar toch enkele wenkbrauwen fronsen.

Wou ze de aandacht afleiden van haar zus Khloé Kardashian die het na het bedrog van Tristan Thompson hard te verduren krijgt in de media of wou het model gewoon haar lange benen in de kijker zetten? Een ding is zeker: de outfit die Kendall Jenner koos voor de Oscars zullen we niet snel vergeten.

De bovenkant van de jurk zag er alvast veelbelovend uit, maar na het zien van het geheel stellen wij ons toch een aantal vragen over haar outfitkeuze. Voor de Vanity Fair Oscar party koos de zus van Kylie Jenner voor een zwarte jurk die bezet is met pailletten.

Alleen was de jurk onderaan wel heel erg uitgesneden. Zo kon je het al geen split meer noemen, maar lijkt het een beetje alsof er aan de zijkant een lap stof ontbreekt. Gelukkig bedekt haar rodeloperoutfit nog net haar private parts. Gedurfd!

Nog meer Oscars:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.