Home celebs Tristan Thompson zou Khloé Kardashian bedrogen hebben met de beste vriendin van...

Tristan Thompson zou Khloé Kardashian bedrogen hebben met de beste vriendin van Kylie Jenner

Hij ging al een keertje vreemd toen zij hoogzwanger was van hun eerste kindje samen.

Tristan Thompson heeft zijn lesje nog altijd niet geleerd. De basketbalspeler heeft Khloé Kardashian vorig jaar al een keertje bedrogen en nu heeft hij opnieuw een scheve schaats gereden. Dit keer met Jordyn Woods, de beste vriendin van haar zus Kylie Jenner.

De familie Kardashian heeft al heel wat schandalen gekend en ook nu laaien de gemoederen weer hoog op. Tristan Thompson en Khloé Kardashian zouden namelijk uit elkaar zijn nadat hij haar bedrogen heeft met Jordyn Woods.

Volgens TMZ heeft het koppel een punt achter hun relatie gezet nadat Tristan en Jordyn afgelopen weekend samen gespot zijn. De twee waren samen op een feestje en konden hun handen niet van elkaar afhouden. Khloé zou het nieuws van zijn overspel maandag ontdekt hebben en heeft daarop meteen besloten om uit elkaar te gaan.

Statement op sociale media

Hoewel de blondine het nieuws nog niet officieel bevestigd heeft, maakt ze op sociale media alvast duidelijk hoe de vork in de steel zit. Zo heeft ze de geruchten aangewakkerd door op een video te reageren die over hun break-up gaat. Zij is bovendien niet de enige die iets te zeggen heeft op de Instagrampost, want ook haar beste vriendin Malika reageerde ‘STRONG FACTS’ in de comments.

Tristan zou het nieuws eerst als foutief bestempeld hebben, maar heeft zijn woorden daarna snel ingetrokken. Op zijn Twitteraccount stond er eerst in drukletters nog ‘FAKE NEWS’ te lezen. Alleen is de tweet in kwestie nergens meer te bespeuren. Us Weekly schrijft nu ook dat Tristan zijn bedrog toegegeven heeft aan Khloé nadat ze hem geconfronteerd heeft met de feiten.

Kwade Kardashians

Jordyn Woods heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar kan alvast op niet veel sympathie rekenen. Heel de familie zou razend zijn op haar en vooral haar beste vriendin Kylie Jenner heeft het moeilijk. ‘Ze was dagenlang in ontkenning en weet niet hoe ze op de situatie moet reageren’. Begrijpelijk als je weet dat de twee al jaren vriendinnen zijn en momenteel zelfs samenwonen.

View this post on Instagram

MY GIRLS??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor Khloé is het allemaal nog pijnlijker aangezien het niet de eerste keer is dat Tristan haar bedrogen heeft. Ze beleeft alle pijn opnieuw en is volgens een bron in shock dat Jordyn zoiets zou doen. Ook zij waren in het verleden erg close. Zo was Jordyn vroeger model voor de Good American-jeanscollectie van Khloé.

Lees ook: