Home celebs ZIEN: dit filmpje bewijst dat Khloé Kardashian haar vriend Tristan vergeven heeft...

ZIEN: dit filmpje bewijst dat Khloé Kardashian haar vriend Tristan vergeven heeft na zijn ontrouw

Hij ging vreemd toen zij hoogzwanger was van hun eerste kindje samen.

Instagram @kimkardashian

Het is weer koek en ei tussen Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson. Die laatste bedroog haar toen ze hoogzwanger was van hun eerste kindje samen. Een filmpje van Kim wijst erop dat niet enkel Khloé hem vergaf, maar dat nu ook de hele familie hem een tweede kans geeft.

Khloe vierde gisteren haar 34ste verjaardag. De Kardashians zijn echte familiemensen, dus natuurlijk mochten haar zussen niet ontbreken op deze speciale dag. Een opmerkelijke gast op het feestje was Tristan, de vriend van Khloé en de papa van haar dochtertje True.

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloé en Tristan kregen in april hun eerste kindje samen, en Khloé zag op die manier haar grote kinderwens eindelijk in vervulling gaan. Helaas werd de reality-ster bruusk van haar roze wolk geduwd toen enkele dagen voor de bevalling bleek dat Tristan een scheve schaats reed met een andere vrouw.

‘Fucked up’

Het zou bovendien niet de eerste keer geweest zijn dat hij Khloé bedroog. De media smulde natuurlijk van dit sappige verhaal, maar de kersverse mama gaf geen commentaar op het schandaal. Ook Tristan bleef opvallend stil, zelfs toen hij door de fans van Khloé publiekelijk aan de schandpaal werd genageld op zijn sociale media.

Grote zus Kim  gaf wél haar mening over de situatie en vertelde in een Amerikaanse talkshow dat het fucked up was, maar dat Khloé een sterke vrouw is. Ze gaf ook mee dat alle zusjes paraat stonden om haar de volle honderd procent te steunen. Tristan lag bij Kim en de andere zussen dus duidelijk niet meer in de bovenste schuif.

Tweede kans

Begin mei werden Khloé en Tristan opnieuw opvallend vaak samen gespot. Tijdens een uitje naar de cinema leek het er zelfs tot grote verbazing van vele fans op dat de twee opnieuw een koppel waren. Een filmpje van Kim op Khloés verjaardagsfeestje neemt al die twijfels nu weg. Tristan was namelijk ook aanwezig en iedereen amuseerde zich te pletter samen.

Het lijkt er dus op dat niet enkel Khloé het bedrog van Tristan heeft vergeven, maar dat ook haar familie bereid is om de basketbalspeler een tweede kans te geven. Kim vraagt in het filmpje al lachend aan Tristan of hij haar wil deblokkeren op Instagram. Khloé vindt dat een uitstekend idee als cadeautje voor haar verjaardag.

Khloe Kardashian is getting exactly what she wants for her birthday: The family and Tristan getting along again.

Posted by E! News on Wednesday, June 27, 2018

Op een ander filmpje zien we hoe Tristan toont dat hij Kim weer volgt. Later die avond namen de zusjes nog enkele – of hen kennende een stuk of duizend – foto’s in de meest gekke poses. Eind goed, al goed! Al weet je dat nooit bij deze gekke familie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.