https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Khloé Kardashian samen gespot met Tristan Thompson

Khloé Kardashian samen gespot met Tristan Thompson

Geeft ze hem een tweede kans na zijn overspel?

Enkele dagen voor Khloé Kardashian beviel van haar dochter, kwam het overspel van haar vriend Tristan Thompson aan het licht. Sinds het schandaal repte ze met geen woord over de ontrouw van haar vriend, maar het ziet ernaar uit dat Khloé de relatie nog een kans geeft.

Op 12 april zag Khloé Kardashian (33) haar jarenlange kinderwens in vervulling gaan toen ze beviel van haar eerste kindje, dochter True Thompson. Jammer genoeg werd het geluk van de realityster overschaduwd door de ontrouw van haar vriend, basketbalspeler Tristan Thompson (27).

Thompson zou de hoogzwangere Khloé tijdens de laatste dagen van haar zwangerschap bedrogen hebben. En alsof dat niet erg genoeg is, publiceerde TMZ beelden waarop te zien is hoe hij ook vorig jaar al kussend gespot werd met een andere vrouw.

Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tweede kans?

Sinds het bedrog van haar baby daddy is de ‘KUWTK’-ster opvallend stil op sociale media. Ook kersverse papa Thompson reageerde niet op de beschuldigingen. Wie wél haar mond opendeed over het schandaal, is zus Kim Kardashian West. Tijdens haar bezoek aan ‘The Ellen DeGeneres Show’ zei de oudere Kardashian-zus wat wij allemaal dachten: ‘Het is gewoon zo fucked up!

Over de staat van de relatie tussen Khloé en Tristan, repte ze verder met geen woord. ‘We steunen Khloé nu allemaal. Ze is zo’n sterke vrouw en ze doet alles wat ze kan. Het is echt een trieste situatie, alweer’, aldus Kim.

TMZ kan ons ondertussen wel meer vertellen over de trieste situatie. Enkele dagen geleden werden de twee namelijk gespot door de paparazzi tijdens een etentje met vrienden in restaurant TownHall in Cleveland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De fans van Khloé vonden het echter geen reden om te denken dat het koppel nog altijd samen is. Het is tenslotte goed mogelijk dat Khloé en Tristan enkel nog met elkaar omgaan omdat ze samen een baby hebben. Maar na hun recent uitje naar de cinema op dinsdagavond, ziet het ernaar uit dat de kersverse mama haar relatie met de basketbalspeler toch nog wil redden.

Volgens ooggetuigen waren de twee op een movie date en vertrok het koppel na de film huiswaarts in dezelfde auto. Verschillende bronnen weten TMZ te vertellen dat Khloé bereid is Tristan nog een kans te geven. De vraag is alleen of de fans van de 33-jarige realityster hem ook kunnen vergeven.

Lees ook: