Home FASHION & BEAUTY Fashion FOTOSPECIAL: deze sterren schitterden op de rode loper van de Oscars

FOTOSPECIAL: deze sterren schitterden op de rode loper van de Oscars

Wij spotten opvallend veel roze en metallic!

Gisteravond werden de Oscars voor de 91ste keer uitgereikt. Sterren als Lady Gaga, Emma Stone en Emilia Clarke zakten daarvoor af naar het Dolby Theatre in Hollywood om er het grootste filmtalent van het voorbije jaar in de kijker te zetten. Naar goede gewoonte zette iedereen zijn beste beentje voor op de rode loper, en dit is het resultaat!

1 / 11
Lady Gaga
Bradley Cooper en Irina Shayk
Emma Stone
Charlize Theron
Elsie Fisher
Emilia Clarke
Jennifer Lopez
Kacey Musgraves
Jennifer Hudson
Brie Larson
Amandla Stenberg
Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga mocht niet alleen voor het eerst een gouden beeldje in ontvangst nemen op het podium voor haar song ‘Shallow’, maar ook op de rode loper maakte ze indruk. De 32-jarige zangeres (of moeten we nu zeggen actrice?) verscheen in een zwarte avondjurk van Alexander McQueen en een zeldzaam juweel van Tiffany & Co. In de ketting spot je namelijk een van de grootste gele diamanten ter wereld. Het is dan ook de diamant die Audrey Hepburn droeg in de promotiefoto’s voor Breakfast at Tiffany’s.

Bradley Cooper en Irina Shayk
Bradley Cooper en Irina Shayk

Oké, Irina weet als geen ander de slogan ‘business in the front, party in the back’ op een stijlvolle manier te interpreteren. Het Russische model koos voor een nauw aansluitende jurk van Burberry met gouden accenten aan de heupen en de mouwen. Wij vermoeden dat Bradley Cooper zich een heel gelukkig en trots man moet gevoeld hebben die avond. 😉

Emma Stone
Emma Stone

Emma’s jurk was vooral op sociale media the talk of the town. Heel wat twitteraars beschouwden Stone als een wandelende stroopwafel, maar deze jurk shop je heus niet in de supermarkt. Het is namelijk een ontwerp van Louis Vuitton en wij zijn vooral fan van de statement kapmouwen.

Charlize Theron
Charlize Theron

Toegegeven, wij moesten ook twee keer kijken, maar dit is wel degelijk Charlize Theron. De Zuid-Afrikaanse actrice besloot voor de Oscars haar signature blonde lokken in te ruilen voor een kort bruinkleurig kopje. Dat nieuwe kapsel combineerde ze met een prachtig staaltje haute couture van Dior en jawdropping Bulgari-juwelen. Een geslaagde nieuwe look, als je het ons vraagt!

Elsie Fisher
Elsie Fisher

Elsie besloot die glamoureuze jurk gisteravond netjes aan de kapstok te laten hangen en ging voor een strak maatpak van Thom Browne.

Emilia Clarke
Emilia Clarke

Als de glimlach van Emilia Clarke je mondhoeken niet spontaan omhoog tilt dan doet die romantische jurk het wel. Emilia schitterde gisteravond in een paarse jurk van Balmain.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Is this ‘Jenny from the Block’? Duidelijk niet, want J. Lo haalde haar meest oogverblindende jurk uit de kast voor de Oscars. De metallic jurk doet je misschien wat denken aan een discobal, maar het is wel degelijk een ontwerp van de Amerikaanse modeontwerper Tom Ford.

Kacey Musgraves
Kacey Musgraves

Romantisch én dramatisch: de fluffy roze jurk van Kacey Musgraves heeft alles in huis om een plekje in ons lijstje te veroveren. De prinsessenjurk is een ontwerp van Giambattista Valli Couture en is naar onze mening een van de mooiste verassingen op de rode loper. Hoe Kacey met al die rushes in die auto paste, blijft voorlopig wel nog een vraagteken…

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson

Gelukkig verscheen er na al dat roze ook wat rood op de rode loper van de Oscars. De goedlachse Jennifer Hudson straalde er in een gesofisticeerde jurk van Elie Saab Couture.

Brie Larson
Brie Larson

Oké, naast roze was metallic absoluut trending op de rode loper! De ‘Avengers’-actrice koos net zoals Jennifer Lopez voor een zilveren jurk én bijpassende hakken. De slip dress is een ontwerp van Hedi Slimane voor Celine en weet die killer legs van miss Larson perfect in de spotlight te plaatsen.

Amandla Stenberg
Amandla Stenberg

Onze Rue uit The Hunger Games schitterde gisteravond op de rode loper in een crèmekleurige jurk van Miu Miu. Wij zijn vooral fan van het bovenstuk en de duizenden franjes die erin verwerkt zijn. Een feestelijke én stijlvolle boudoirstijl!

Meer mode: