Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: dit zijn de enige 3 producten die je écht nodig hebt...

AHA: dit zijn de enige 3 producten die je écht nodig hebt om je huid te reinigen

Want je hoeft geen acht verschillende stappen te doorlopen om je gelaat optimaal te verzorgen.

Heb jij je voorgenomen om in 2020 meer zorg te dragen voor je huid en niet meer met make-up te gaan slapen, maar weet jij alleen niet precies wat je allemaal nodig hebt om je gelaat optimaal te reinigen? Flair to the rescue! Wij zetten de drie (!) producten die je écht nodig hebt op een rijtje. Want laten we eerlijk zijn: niemand heeft tijd of zin om elke dag acht verschillende stappen te doorlopen.

Dat je je gezicht moet reinigen staat vast, maar weet je door die zee aan producten en opties niet goed wat je voor de rest nog moet gebruiken? Maak je dan vooral geen zorgen, want wij hebben de drie essentials voor jou op een rijtje gezet. Want meer heb je echt niet nodig!

Stap 1: reinigen

Je skincareroutine staat of valt met het reinigen van je gelaat. In deze stap ga je eerst en vooral alle microben en al je make-up van je gezicht halen. Daarnaast zorgt een reinigend product er ook voor dat de verzorgingsproducten die je nadien gebruikt beter worden opgenomen.

Wanneer moet je nu je huid reinigen? Dit doe je best twee keer per dag. Een keer wanneer je opstaat en een keer wanneer je gaat slapen. Qua product zelf kies je best voor een milde optie zoals bijvoorbeeld een micellair water of een reinigingsolie.

€ 15,95 via Bol.com

Stap 2: hydrateren

Wat je huidtype ook is, hydrateren is een must. Nadat je je huid gereinigd hebt, wil je dan ook een dagcrème aanbrengen. Ook dit mag je zowel ’s ochtends en ’s avonds doen.

€ 15,99 via Bol.com

Stap 3: beschermen

Een product dat we vaak alleen in de zomer gebruiken, maar ook tijdens de wintermaanden is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. Zonnecrème of SPF gaat namelijk de schadelijke stralen tegenhouden waardoor je minder snel last krijgt van fijne lijntjes, rimpels of pigmentatie.

€ 15,99 via Bol.com

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.