Home FASHION & BEAUTY Beauty TIP: dit budgetproof product gebruikte Hilary Duff om haar bruidskapsel in bedwang...

TIP: dit budgetproof product gebruikte Hilary Duff om haar bruidskapsel in bedwang te houden

Kan ook goed van pas komen voor feestjes!

hilary duff
© Getty

Midden december is Hilary Duff in het huwelijksbootje gestapt met haar partner Matt Koma. In een video voor Vogue gaf de actrice wat meer uitleg over haar grote dag. Zo vertelt ze over de zoektocht naar de perfecte jurk en het ideale kapsel. En over dat laatste kregen we van haar haarstyliste nog een handig trucje mee!

Voor haar grote dag afgelopen maand koos Hilary Duff voor een heel ander kapsel dan we van haar gewend zijn. Wij zijn haar gewoon met haar lange signature blonde lokken, maar voor haar trouwdag besloot de actrice om het over een andere boeg te gooien.

Niet lang geleden liet Hilary namelijk een bob knippen. Een kapsel dat trouwens perfect paste bij het silhouet van haar trouwjurk, want deze had een prachtige open rug. Voor de gelegenheid droeg ze haar lokken strak naar achter. Achteraan besloot de blondine om voor een subtiele wave te gaan. In haar interview met Vogue vertelde ze al dat ze wel wat textuur wilde, maar niets te recht of te krullend. Als kers op de taart werkte ze haar bruidskapsel nog af met een prachtige haarband.

Bij zo’n kapsel als dat van Hilary wil je natuurlijk niet dat er doorheen de dag haartjes wegvliegen. Gelukkig had haar haarstyliste Nikki Lee hier een handig én budgetproof trucje voor. Het geheim achter het gepolijste kapsel van Hilary Duff is namelijk… babyolie. Dat liet haar kapster zelf weten via een post op haar Instagramaccount. Niet alleen handig om weten voor als je gaat trouwen, maar ook voor een feestje kan deze tip nog goed van pas komen!

Nog meer kapselinspiratie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.